reklama
motylek24
Fanka BB :)
Natalia nie stresuj się, idź na USG za tydzień a jak wytrzymasz nieco później. Ważne że jest pęcherzyk na swoim miejscu. Tygodnie ciąży po in vitro liczy się normalnie. Należy tylko jeszcze pamiętać że zarodek ma okienko na wgryzienie się i mogą być różnice o te dwa czy trzy dni w wieku ciąży w porównaniu z wyliczeniami.Hej, dziś jest 21dpt, zarodek był 6dniowy podany, beta rośnie 4696, ale nie wiadać jeszcze nic w pecherzyku ciążowym, nie wiem czy nie zacząć się stresować Drogie czy pamiętacie ile dni po transfrze już pecherzyk żółciowy lub serduszko było u Was widać? Będę wdzięczna za info!
motylek24
Zakładam że liczymy dokładnie tak samo 14 dni plus wiek zarodka plus dni od transferu.Czyli jak to sie liczy 1 dzien od transferu + 4 dni + wiek zarodka?
Tak sie zastanawiam, bo jak ktos podchodzil na krio a nie zaraz po punkcji, to wtedy tez mamy +14 dni?
Sol
Ile potrzebujesz?
Tak pomyślalam, że muszę skombinowac ze 2-3 opakowania zanim pojadę do lekarza do Polski. Dajcie znać mi na priv dziewczynki jeśli dałoby się załatwić i nie byłby to problem ale w razie czego mogę spróbować skontaktować się też z lekarzem i kogoś poprosić żeby mi odebrał recepty, wykupił i przesłał.@Sol mam opakowanie duphaston i teściowa lekarza także z recepta też nie ma problemu. A co myślicie o embrio glue czy warto po CB do następnego krio
Sol
Ja myślę, że możesz spróbować z embrio glue. U nas akurat nie przydało się ale zawsze jest to jakiś dodatek.@Sol mam opakowanie duphaston i teściowa lekarza także z recepta też nie ma problemu. A co myślicie o embrio glue czy warto po CB do następnego krio
I co teraz z transferem? Masz już plan z doktorkiem?
Na kiedy potrzebujesz?Ja myślę, że możesz spróbować z embrio glue. U nas akurat nie przydało się ale zawsze jest to jakiś dodatek.
I co teraz z transferem? Masz już plan z doktorkiem?
Widziałam na wizycie że był zawiedziony bo czekał na mój wynik. Tłumaczyła mu ze od samego początku miałam skurcze to powiedział że teraz coś mi zapisał ale nie wiem co. Tak jak pisałam wcześniej upiera się że to wadliwy zarodek. W piątek mam wizytę z kontrolowanie endo i transfer... Dlatego kombinuje co by tu można zrobić jeszcze. Mam 3 blastocysty w tym jedna tej gorszej klasy i zastanawiam się czy by nie wybrać tej slabszej
Sol
To powiedz mu, tylko już w piątek żeby dodał ci to embrio glue. Dużo nie tracisz. A czemu myślisz aby wziąć najsłabszy zarodek?Na kiedy potrzebujesz?
Widziałam na wizycie że był zawiedziony bo czekał na mój wynik. Tłumaczyła mu ze od samego początku miałam skurcze to powiedział że teraz coś mi zapisał ale nie wiem co. Tak jak pisałam wcześniej upiera się że to wadliwy zarodek. W piątek mam wizytę z kontrolowanie endo i transfer... Dlatego kombinuje co by tu można zrobić jeszcze. Mam 3 blastocysty w tym jedna tej gorszej klasy i zastanawiam się czy by nie wybrać tej slabszej
A w którym dniu cyklu masz wizytę w piątek? Tak samo jak ostatnio?
No i dowiedz się co ci da na kurczliwosc kochana, może relanium?
A... A... A przepraszam za tyle pytań
reklama
No właśnie on mi nigdy nie proponował relanium. W 12 dniu cyklu tak jak poprzednio na sztucznym jadę. Tak rkzmyslalam nad słabszym zarodki em bo Wh wszystkie tutaj opowiadalyscie że z takimi się udało. Ja te dwa mam tej najlepszej klasy a ten poprzedni taki sam i wadliwy ? On sam był zdziwiony.To powiedz mu, tylko już w piątek żeby dodał ci to embrio glue. Dużo nie tracisz. A czemu myślisz aby wziąć najsłabszy zarodek?
A w którym dniu cyklu masz wizytę w piątek? Tak samo jak ostatnio?
No i dowiedz się co ci da na kurczliwosc kochana, może relanium?
A... A... A przepraszam za tyle pytań
Podziel się: