NataliaNNN
Fanka BB :)
Dziewczęta ile dni po transferze na USG było widać już u Was pecherzyk ciążowy z zarodkiem?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też wszystko w sobotę będzie wiadomo i też przed południem... także czekamy obiewszystko w sb mam wiedzieć - wizyta tuż przed południem
A Ty wiesz co i jak czy też czekasz na sobotę?
Wczoraj mamaginekolog właśnie wrzucila fajny artykuł w temacieDziewczęta ile dni po transferze na USG było widać już u Was pecherzyk ciążowy z zarodkiem?
Nie stresuj się wszystko będzie dobrze. Powodzenia na dzisiejszym USG.Dziewczęta ile dni po transferze na USG było widać już u Was pecherzyk ciążowy z zarodkiem?
Nie dziękuję od wizyty do wizyty człowiek funkcjonuje. A Ty kiedy masz wizytę?Nie stresuj się wszystko będzie dobrze. Powodzenia na dzisiejszym USG.
Jutro będę w klinice. Już po mału odczuwam rosnące pęcherzyki. Teoretycznie jutro powinny mieć ponad 20 mm i było ich w środę ok 15 szt. Jeżeli wszystko będzie dobrze, a musi być, to w poniedziałek punkcja.Nie dziękuję od wizyty do wizyty człowiek funkcjonuje. A Ty kiedy masz wizytę?
Ze żłobka....W piątek jak odbieralam dzieci to jedna z opiekunek powiedziała, że panuje jelitowka. W nocy z soboty na niedzielę trzasnelo Ole, następnej nocy mnie i męża a dobę później Piotrusia....straszne chorobsko szczególnie gdy jest się samemu chorym a trzeba ogarniać chore maluchy.I bardzo się cieszymy Anetko?
A to kto złapał bakcyla? Czy dzieci już ze żłobka przyniosły?
Cudownie, to już tuż tuż 3mam kciuki za punkcję i transfer w tym miesiącu, daj znać jutro jak po wizycieJutro będę w klinice. Już po mału odczuwam rosnące pęcherzyki. Teoretycznie jutro powinny mieć ponad 20 mm i było ich w środę ok 15 szt. Jeżeli wszystko będzie dobrze, a musi być, to w poniedziałek punkcja.