Tez tak robiłamJa godzine badania dostosowywalam zawsze do godziny poprzedniej bety zeby bylo rowne 48h. Natomiast lutinusa sobie troche wtedy przesuwalam na pozniej (1-2h). Tak ze wynik progestronu mialam jakby sprzed podania dawki leku, czyli teoretycznie najnizszy dobowy poziom. A po pobranii krwi myk do lazienki w szpitalu i aplikowalam lutinuska [emoji4]
reklama
To straszne (( Trzymaj się kochana i nie poddawaj! Trzeba walczyć dalej, mimo że teraz musi być Ci bardzo ciężko...Serduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...
[emoji852]️
Never give up
Fanka BB :)
martuska09
Zaangażowana w BB
@sol mam czekać nie chciałam lyzeczkownia zresztą doktorek powiedział że lepiej chyba jak się sama oczyszcEze, jeśli do 12.09 nic się nie zadzieje to mam wziąść tabletki wieczorem i 13.09 rano jeśli nadal nic to jescze jedna dawka jeśli nadal nic to dopiero szpitalJeju martuska I teraz już czekać czy do szpitala idziesz? Jakie do wszystko popieprzone i nie sprawiedliwe.
JoannaRak
Ja mam okres raz na 50-60 dni. A teraz jestem po nieudanym transferze i zastanawiam
Się kiedy przyjdzie lajzus
ja mialam kiedys raz na pol roku, po zmianie diety mialam juz 34-40 a teraz menda nie chce przyjsc! nie wiem co jest grane. jak mialam 60 dzien i bylam u lekarza to wygladalo ze jestem na poczatku cyklu i aby dostac @ lekarz kazal brac estrofem i duphaston bo na samym duphaston bym nie dostala a wiec nadal czekam!! jeszcze tylko 10 tabletek mi zostalo czyli 5 dni i niby w ciagu 2-3 dni powinna @ sie pojawic [emoji120]
JoannaRak
@dzoasia heparyna + acard Encorton femibion i utrogestan
@martuska09, sciskam Cie mocno! tak mi przykro
JoannaRak
Ja nie czekam nigdy na @. Lekarz daje mi luteinę 10 dni i potem odstawiam i przychodzi. Z resztą bez wspomagaczy ja w ogóle nie dostaje @.
Ja po punkcji bardzo dobrze się czułam. No wiadomo trochę krwawilam. Mi pobrano wtedy 27 occytow. Ja wrzuciłam do domu to do końca dnia leżałam i tylko TV. Następnego dnia poszłam normalnie do pracy, tylko uważaj jak siadasz, bo trzeba robić to delikatnie. Ja będę miała punkcje w poniedziałek. Trzymam kciuki za Ciebie
@Niezapominajka2018, mi juz w miare regularnie przychodzila. Teraz wlasnie wywoluje bo chce zaczac terapie immunosupresyjna, i zaraz po terapii mysle ze kolejna bede wywolywac bo terapia moja trwa 3 tygodnie!
reklama
Biedroneczka83
ja mialam kiedys raz na pol roku, po zmianie diety mialam juz 34-40 a teraz menda nie chce przyjsc! nie wiem co jest grane. jak mialam 60 dzien i bylam u lekarza to wygladalo ze jestem na poczatku cyklu i aby dostac @ lekarz kazal brac estrofem i duphaston bo na samym duphaston bym nie dostala a wiec nadal czekam!! jeszcze tylko 10 tabletek mi zostalo czyli 5 dni i niby w ciagu 2-3 dni powinna @ sie pojawic [emoji120]
To trzymam mocno kciuki Ze armia czerwona wkroczy!!!!
No ja na podtrzymanie brałam estrogen i progesteron wiec może zaraz przyjdzie.
Podziel się: