reklama
Never give up
Fanka BB :)
Mi przy skoku na 3,5 kazal zwiekszyc z pol tabl 75mg do jednej calej. Potem tsh spadlo mi po kilku tygodniach do ponizej 1. Ale mysle ze to sprawa indywidualna.@dżoasia podpowiedz mi proszę, jaką dawkę wziełabyś euthyroxu bo teraz biorę 37.5 myślałam żeby zwiększyć jutro do 50 (znowu mam tsh 4a endokrynolog dopiero jutro
Noooo powiem Ci ze mi się ryczec dzisiaj chciało jak usłyszałam ze lekarz jutro będzie dzwonił czy transfer się odbędzie ile ja endokrynologów na znanym lekarzu dzisiaj przeleciałamMegi to teraz z toba porami trzese, zeby ten poniedzialek wypalil
Trzymam za zarodeczki niech się wszystkie ładnie zapłodniąnoi za transfer w poniedziałek
Ostatnia edycja:
No właśnie biłam się też z taką myślą żeby 75 mg wziąść, w sumie to jeden dzień a jutro mi lekarz powie co i jakMi przy skoku na 3,5 kazal zwiekszyc z pol tabl 75mg do jednej calej. Potem tsh spadlo mi po kilku tygodniach do ponizej 1. Ale mysle ze to sprawa indywidualna.
Justin87
Hej Laski, zrobiłam przeszacowanie leków i mam do oddania za koszty przesyłki:kilkanaście blistrów luteiny 100 (nie mam już aplikatorów, bo je od razu wyrzucałam), 2 opakowania luteiny 50 mg podjęzykowej i 1 opakowanie estrofemu. Wszystko kupione w ostatnich 2 miesiącach. Zapraszam na priv.
Agonia777
Kochana kciuki za seksik na szkiełku, piękne zarodeczki i transfer w poniedziałekKochane Newsy z Pragi... mamy 9 komorek , jutro zobacze ile sie zaplodnilo. Transfer planowany na poniedzialek, bierzemy 1 blastocyste i jednego 3 dniowego , ktory bedzie w piatek zamrazany i w pon rozmrozony... do tego akupunkture, embryo glue, embrio scope do obserwacji i zobaczymy co jeszcze w praniu wyjdzie.nareszcie konkrety
Jak u @Megi1985@ wszystko będzie dobrze to będzie świetna trójca transferowa
dżoasia
Megi, ja ci nie powiem, bo u mnie tarczyca w miarę ok (tylko w krótkiej ciąży na encortonie poleciało mi w górę, ale po poronieniu i i odstawieniu sterydu odstawiłam tez euthyrox i tsh jest ok). Jeśli jutro masz endo to rano weź tą większą dawkę i zobaczysz co on ci powie. Przy takich wahaniach na pewno często bym sprawdzała tsh - nawet raz w tygodniu/raz na 2 tyg.@dżoasia podpowiedz mi proszę, jaką dawkę wziełabyś euthyroxu bo teraz biorę 37.5 myślałam żeby zwiększyć jutro do 50 (znowu mam tsh 4a endokrynolog dopiero jutro
Mieciu85
No ja nienawidzę różu. Nie wiem od czego to dziadostwo. Wczoraj było tak do 14 a potem po USG nic nie było, czysto. Dziś też czysto. Nie rozumiem co się dzieje. Ja od razu kładę się do łóżka i odpoczywam. Dołożyłam luteinę wieczorem jak się uda to o dwie tabletki a rano prolutex. Tak czy siak nienawidzę plamień bo mega mnie stresują. Może my za dużo tego progesteronu zażywamy i dlatego tak to jest wszystko ukrwione?
Mnie poczatkowo bardzo te plamienia stresowaly, zaraz po usg serduszkowym mialam najgorsze jak wkladal to rozdzke od usg. Teraz sie juz troche przyzwyczailam aczkolwiek zawsze mnie to troche poruszy. Powem szczerze, ze nawet nie mam ochoty na wspolzycie bo boje sie, ze jakies plamienia to wywola, wiem, ze to moze glupie ale wiem, ze mialabym wieksze plamienia wiec wole narazie niczym nie ryzykowac na tak wczesnym etapie.
reklama
adunnnia90
Wydaje mi się ze przy tsh4 to napewno 75.@dżoasia podpowiedz mi proszę, jaką dawkę wziełabyś euthyroxu bo teraz biorę 37.5 myślałam żeby zwiększyć jutro do 50 (znowu mam tsh 4a endokrynolog dopiero jutro
Podziel się: