reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana, a jakie leki przyjmujesz, bo tu chyba dziewczyny pisaly, ze plamienia sa czeste po prolutexie. Ja mam prawie codziennie cos zarozowionego na papierze ar lekarz mowi, ze to majorawdopodobniek z nadzerki, albo mozesz lekko urazac lutinusem albo zeyczajnie lekko podraznia bo wszytsko takie rozpulchnione. Odpoczywaj i staraj sie nie stresowac, chyba wieksza polowa dziewczyn tu miala jakies plamienie [emoji173]️
No ja nienawidzę różu. Nie wiem od czego to dziadostwo. Wczoraj było tak do 14 a potem po USG nic nie było, czysto. Dziś też czysto. Nie rozumiem co się dzieje. Ja od razu kładę się do łóżka i odpoczywam. Dołożyłam luteinę wieczorem jak się uda to o dwie tabletki a rano prolutex. Tak czy siak nienawidzę plamień bo mega mnie stresują. Może my za dużo tego progesteronu zażywamy i dlatego tak to jest wszystko ukrwione?

reklama
Ooooo nienienie!!!! Tak nie moze byc. Teraz ma byc rzyganko mdlosci i happy end na porodowce. Mam cie poratowac relanium albo spasmolina?? U mnie apteka pelna, jak cos chcesz to pisz smialo kochana! Odpoczywaj duuuuzo plis, nie ma opcji, ze pojdzie cos nie tak, kurde musi byc dobrze!
Mam jeszcze relanium, wlasnie wzielam. Spasmoliny nie chcial mi przepisac, ale nospe forte moge brac. Takze poki co jestem obstawiona lekami. Dzieki Asiu :) Odpoczywam, wsumie tylko dzis bylam na becie kilka przystankow dalej i jedna runde z psem, wiec nienadwyrezam sie jakos. K... mnie strzeli.

Ta nadzerka jak to zwia to ektopia. Ostatnio wogole problemow nie robila, nie bylo krwawien miedzy cyklami. Dlatego mysle raczej, ze to poczatek konca.
Na bank bo nawet pisze na
Ta nadzerka jak to zwia to ektopia. Ludwin tak to okreslila Ostatnio wogole problemow nie robila, nie bylo krwawien miedzy cyklami. Dlatego mysle raczej, ze to poczatek konca.
asiu dawaj na prv

Mnie lekarz tez powiedzial, ze mam prawdopodobnie plamienia z nadzerki, juz 3 tydzien jakies kropki albo rozowawy sluz sie pojawia, a w miedzyczasie rosnaca beta i serducho. To jest wszystko bardzo ukrwione w srodku wiec i nadzerka moze bardziej sie udzielac. A mnie te plamki tez nie od razu po aplikacji lutinusa, bo aplikuke 6.30 a kolo wczesnego popoludnia jakis roz wyplynie ze sluzem.
Mam nadzieje, ze to i u mnie podobnie :(

reklama
Do góry