reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No u mnie pisze na zleceniach tylko ,ze ja durna te leki pomyliłam ,ale Asia mi trochę przeczyscila mózg z tego wszystkiego chodziło mi o utrogeston :D mam to i to , a powinnam brać ten drugi i tak biorę tylko ze u nich na ulotce i na zaleceniach pisze do vaginy, a na tabletkach doustnie hmmm dziwne
To bierz moze jak trzeba:tak:

reklama
Kurcze a mialas zmiane protokolu czy taka sama stymulacje mialas jak ostatnio? Oby ten zarodek pozostal z Toba! A u mnie kurczliwosc wyszla zle!:(:(:( wiec jutro przed transferem mam wlew atosibanu. Zalamalam sie tym calkowicie. Ten transfer jest pod gore..ze wszystkim;(
Nie załamuje się, jak większość mamy pod górkę, trudno, ale nie poddamy się i Ty też głowa do góry.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny pytam tak dla potwierdzenia bo kolezanka vyla u Wuja i z braku budzetu odlozyla jedno badanie na pozniej i chce dorobic w innym terminie: czy przy badaniu cytokin jest istotny dzien cyklu??

Do góry