reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwonilam do kliniki , jutro ma się ze mną kontaktować lekarz, czyli mój transfer stoi pod znakiem zapytania :crazy: trudno , ale chyba lepiej zaczekać aniżeli później żałować. ..czekam na decyzję lekarza

Udało się, ale w 15 dpt beta spadła. I po odstawieniu leków po 4 dniach miałam okres, wszystko zeszło. Teraz jestem stymulowanie do punkcja, która jak dobrze pójdzie będzie w weekend. Niestety miałam jeden zarodek. Trochę się denerwuję bo zawsze rosły jak opętany, a w tym cyklu po malu. Lekarz jest bardzo ostrożny, bo wie że u mnie łatwo z hiperka. Jutro idę na kontrolę i będę wiedzieć coś więcej.
Kurcze a mialas zmiane protokolu czy taka sama stymulacje mialas jak ostatnio? Oby ten zarodek pozostal z Toba! A u mnie kurczliwosc wyszla zle!:(:(:( wiec jutro przed transferem mam wlew atosibanu. Zalamalam sie tym calkowicie. Ten transfer jest pod gore..ze wszystkim;(

Megi - A ile powinno być tego tsh? Zajrzałam w moje wyniki i mam 1,7 ale widzę ze norma to 0,27-4,2. To dlaczego za dużo?
Przyjmuje sie że kobieta która stara się o dziecko powinna mieć koło 1. Ale ostatnio endokrynolog powiedziała mi, że są nowe badania w tej kwestii i to nie jest tak do końca pewne że wyższe TSH może mieć wpływ.

reklama
Kurcze a mialas zmiane protokolu czy taka sama stymulacje mialas jak ostatnio? Oby ten zarodek pozostal z Toba! A u mnie kurczliwosc wyszla zle!:(:(:( wiec jutro przed transferem mam wlew atosibanu. Zalamalam sie tym calkowicie. Ten transfer jest pod gore..ze wszystkim;(
Teraz mam krótki protokół i inne leki. Póki co to nie mam żadnego zarodka.

Do góry