reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Margit2018
Dziękuje Ci. Wszystkie takie odp i porady odnosnie leczenia w novum teraz u mnie na wage zlota[emoji6]

Kurcze troche ciężko mi to bedzie zorganizowac. Pasowalo by mi wrzesien pazdziernik podejść do ivf bo tu mi latwiej o urlopy w tym czasie. Jak bede czekala z wizyta do pazdziernika a ivf listopad grudzien to wtedy w pracy nie damy rady. Wiec trzeba bedzie czekac do stycznia a sama pewnie wiesz jak czekanie na nas wszystkie dziala....[emoji1]
Ale jak nie bede miala wyjscia to juz trudno. W rejestracji mi powiedziala ze mozna pozniej zmienic lekarza chyba tylko dr Z. tego nie akceptuje. Bede jeszcze dzwonila moze cos sie zwolni.

Kochana, a moze wez pod uwage inna klinike, duzo z nas tu leczy sie w Gyncentrum katowice, ja tez mieszkan w uk, mysle, ze polaczenia do katowic z uk sa korzystne, lekarze w klinice tez dobrzy i jest elastycznosc terminow. Moze warto jeszcze podpytac i poczytac opinie.

Ale jestem dzis zmeczona, tak samo wczoraj, jak rozjechana czolgiem... mieciu nie umie sie na niczym skoncentrowac w pracy, ciekawe co powiedzialaby szefowa jakbym oznajmila, ze ide do domu bo jestem skrajnie zmeczona [emoji16]

Kurcze tak sie zastanawiam. Strasznie mnie bola stawy od paru dni. Glownie nadgarstki. Ale teraz czuje stawy skokowe.
Encorton mialam tylko 10mg i odstawialam stopniowo. A ostatnia tabletke wzielam kolo 10.08... to chyba niemozliwe zeby to od tego?
Możliwe niestety. Ja odstawiłam encorton w lipcu, a do tej pory bolą mnie i strzelają stawy skokowe. Wydaje mi się, że po odstawieniu to się nawet nasiliło.

reklama
Do góry