reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale Ty masz pamięć Kochana! ♡ Wróciliśmy w niedzielę w nocy. Byliśmy w miejscu bez zasięgu i neta,więc próbuję nadrobić czytanie. Wakacje były rewelacyjne,tydzień z naturą i końmi,a powrót do pracy bolesny. Atmosfera już niezbyt fajna,nastresuję się niepotrzebnie. Szkoda słów. :/ Właśnie jestem w drodze do Ciechocinka,jadę na kontrolne USG. Beta nie spada,zatrzymała się na 180 mimo,że okres już miałam. Aż się boję co doktor powie. Strasznie chciałabym już z czymkolwiek ruszać. I jak najszybciej przygarniać moje dwa Maluszki.

Videobimbo nasze kochane bardzo mi przykro ;(
Ale dupa z tym tkwieniem w zawieszeniu. Daj znac koniecznie po usg.

reklama
Mieciu i inne kochane które wyzej pisałyście dziękuję za pamięć. Wizyta dopiero po 19.
Umieram że strachu dziś znowu różowy śluz. Oczywiście myślę że już jest po wszystkim. Ależ ta ciąża mną emocjonalnie targa . Nie mam siły dziś pisać. Na pewno odezwę się niezależnie co się stanie.

Nie przejmuj sie ostatnio tez byl roz i bylo wszysyko ok. Japrawie codziennie mam cos rozowego lekko, kekarz powiedzial, ze najprawdolpdobniej z mojej nadzerki lub podraznienia lutinusem, ty tez mazz prolutex a to chyba tez moze powodowac plamienia. Wierze, ze bedzie dobrze [emoji173]️

U mnie blastka i beta niziutka tylko 18. Czekam na wynik następnej, nie wytrzymałam se i dziś machnęłam szczególnie ze pod praca mam.
Biedroneczko, ja wierzę, że po prostu masz leniuszka. Poza tym Koniczynka miała prawie identyczną betę jak Ty a teraz Leonek w brzuchu szaleje. [emoji4] trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]

Biedroneczko, ja wierzę, że po prostu masz leniuszka. Poza tym Koniczynka miała prawie identyczną betę jak Ty a teraz Leonek w brzuchu szaleje. [emoji4] trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]

Dzięki Justynko ;)))
Niestety takich historii jest mniej
Dziewczynki a czy po CB można w następnym cyklu na samolocik dupsko rozłożyć celem przelotu swoich do bazy?

Dzięki Justynko ;)))
Niestety takich historii jest mniej
Dziewczynki a czy po CB można w następnym cyklu na samolocik dupsko rozłożyć celem przelotu swoich do bazy?
Można jeśli wszystko się ładnie oczyści i tak zazwyczaj jest, jednak ja nadal myślę, że nie powinnaś tracić wiary. :*
Beta była wczoraj niska ale przecież mogło dopiero co dojść do implantacji, a pamiętaj, że od implantacji do produkcji beta hcg mija do 48 godzin. Ropuszka miała jeszcze niższą betę a ma przecudowną, przesłodką córeczkę.
Nie martw się jak będzie do doopy, to Ci o tym powiemy. :p

reklama
U mnie blastka i beta niziutka tylko 18. Czekam na wynik następnej, nie wytrzymałam se i dziś machnęłam szczególnie ze pod praca mam.
To trzymam z całej siły kciuki za przyrost! Z tego co czytałam,to ważny jest przyrost,a nie wartości początkowe, chociaż wiem jaki to stres... Niech rosną małe Dronki-Biedronki :*

Do góry