reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana, a moze wez pod uwage inna klinike, duzo z nas tu leczy sie w Gyncentrum katowice, ja tez mieszkan w uk, mysle, ze polaczenia do katowic z uk sa korzystne, lekarze w klinice tez dobrzy i jest elastycznosc terminow. Moze warto jeszcze podpytac i poczytac opinie.
Dzięki [emoji2] Ja wiem ze polecacie gyncentrum, tylko ja mam rodzinke blizej Warszawy i gdyby mi sie udalo jakos to zalatwic na wrzesien, pazdziernik to i wiecej czasu moglabym spedzic w Polsce. Jeszcze cos spróbuję pokombinowac zeby sie udalo w Novum jak najszybciej a jak nie da rady to i przemysle to Gyncentrum. W koncu to nie koniec swiata....[emoji2]
A na ilu wizytach musialas byc przed stymulacja, punkcja, transfer? Ile czasu bylas w Polsce?

reklama
Ja juz po przegladzie generalnym, endo nie uroslo specjalnie od ostatniego razu ( jak kto widzi jest miedzy 10a 13 mm) po zapaleniu nie ma sladu, wiec transfer na pewno bedzie w sobote lub pon. Jutro sie dowiem[emoji173]️Jutro ma dawczyni punkcje, wiec dalej trzymac kciuki prosze[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Super wieści, oby tak dalej krok po kroczku do celu[emoji2]

Ja juz po przegladzie generalnym, endo nie uroslo specjalnie od ostatniego razu ( jak kto widzi jest miedzy 10a 13 mm) po zapaleniu nie ma sladu, wiec transfer na pewno bedzie w sobote lub pon. Jutro sie dowiem❤️Jutro ma dawczyni punkcje, wiec dalej trzymac kciuki prosze❤️❤️❤️
Super wieści Kochana❤️❤️❤️❤️ kciuki nadal mocno zaciśnięte ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

@Biedroneczka83 bardzo mi przykro ale idź Kochana za ciosem i w następnym cyklu działaj. Mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊✊

Nic nie urosło dziewczynki. Także dupa.
Biedroneczko moja ty owadzia siostro przytulam mocno.

Co do transferów to jeśli masz trzydniowe zarodki to najlepiej brać dwa . Niestety statystyka jest okrutna i około 50 procent nie dotrwa do piątej doby. Transfery po jednej biedronce wykończą Cię emocjonalnie i finansowo.

Mam pytanie... może głupie aczkolwiek nie ma takich podobno ;-) Czeka mnie jutro o godz. 16 USG. Biorę dopochwowo Lutinus (dawka wypada mi o 13). Jak myślicie czy wchłonie się przez te 3 godziny? Chyba nie "wepchnie" mi lekarz tego co się nie rozpuści? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Mam pytanie... może głupie aczkolwiek nie ma takich podobno ;-) Czeka mnie jutro o godz. 16 USG. Biorę dopochwowo Lutinus (dawka wypada mi o 13). Jak myślicie czy wchłonie się przez te 3 godziny? Chyba nie "wepchnie" mi lekarz tego co się nie rozpuści? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
nie zrobi to na lekarzu wrażenia a żel do usg spowoduje, że Ci to potem wypłynie

reklama
Do góry