reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@motylek24 o ktorej u ciebie dzis wizyta? Bo nie umiem pisac ba klawiaturze z zacisnietymi kciukami [emoji110][emoji110][emoji173]️
Mieciu i inne kochane które wyzej pisałyście dziękuję za pamięć. Wizyta dopiero po 19.
Umieram że strachu dziś znowu różowy śluz. Oczywiście myślę że już jest po wszystkim. Ależ ta ciąża mną emocjonalnie targa . Nie mam siły dziś pisać. Na pewno odezwę się niezależnie co się stanie.

Mieciu i inne kochane które wyzej pisałyście dziękuję za pamięć. Wizyta dopiero po 19.
Umieram że strachu dziś znowu różowy śluz. Oczywiście myślę że już jest po wszystkim. Ależ ta ciąża mną emocjonalnie targa . Nie mam siły dziś pisać. Na pewno odezwę się niezależnie co się stanie.
trzymam kciuki mocno
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png

@annem
Jestem po kolejnej wizycie u lekarza ( 25dpt ) i po prostu cuda na kiju ! Wklejam poprzednie bety
1 beta 10dpt 20,12
2 beta 12dpt 27,86
3 beta 13dpt 43,47
4 beta 19dpt 317,8
5 beta 25dpt 1300 ( wg norm wzrostu powinno byc okolo 2300 ale jest pęcherzyk )
Lekarz kazał przyjść za tydzien bo nie jest w stanie nic ocenic . oszaleć idzie
a zmierzył pęcherzyk?
Trzymaj się kochana bo widzę tu jazdę bez trzymanki... ale nie takie rzeczy się dobrze na forum kończyły więc kciukasy zaciśnięte! :)

A kysz z takimi myślami! Nie jedna tu krwawiła jak z kranu a dzidzi już tuli! Cierpliwości!

Kochana nie zadręczaj się!
Ja trzymam ogromne ogromne ogromne kciuki!!!!
Jakieś male owady musza być zdrowe!!!
Skoro biedronki padły to malutki motylek wyfrunie na wiosnę z gąsieniczka.
Buziaki
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Kochana nie zadręczaj się!
Ja trzymam ogromne ogromne ogromne kciuki!!!!
Jakieś male owady musza być zdrowe!!!
Skoro biedronki padły to malutki motylek wyfrunie na wiosnę z gąsieniczka.
Buziaki
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Jakie biedronki padły pytam się? Matka ogarnij się! Co za biedrona jedna! tylko w dupkę nalać!

reklama
Do góry