Oby tak było! Dziękuję :**Wow. Gratulacje. Super jesteś w ciąży! Teraz niech beta rośnie w kosmos!
reklama
Dziekuję :*Gratulacje piekny wynik [emoji7][emoji7]
Dziekuję :*31.08 beta 1,48, a dzisiaj Beta 50! Popłakałam się ze szczęścia przy odbiorze wyniku. Progesteron 25. Chyba za niski, bo mam brać poza Lutinusem 3x200 i Luteina 3x100 jeszcze Prolutex 1x1 ampulka. Wezmę wszystko, żeby tylko się udało...
sssurykatka
Fanka BB :)
Ja już też po wizycie w klinice. Mam zielone światło na kriotransfer we wrześniu. Na 13.09 mam wizytę monitorujacą cykl. Wszystko fajnie, tylko rano pokłóciłam się strasznie z mężem i siadłam psychicznie :/. I jakoś nie wierzę, że kiedykolwiek będę w normalnej ciąży...
Margit2018
Surykatko będziesz w ciąży i nawet wcześniej niż się spodziewasz. A z mężem się pogodzisz i będzie dobrze. Popatrz na adasonia sol felie in vitro się udaje, trzeba tylko próbować. Trzymaj się kochana dołki też są potrzebne bo jak z nich później człowiek wystrzeli to dopiero jest energiaJa już też po wizycie w klinice. Mam zielone światło na kriotransfer we wrześniu. Na 13.09 mam wizytę monitorujacą cykl. Wszystko fajnie, tylko rano pokłóciłam się strasznie z mężem i siadłam psychicznie :/. I jakoś nie wierzę, że kiedykolwiek będę w normalnej ciąży...
Margit2018
Aniu a ty dalej na wakacjach?
U
użytkowniczka v
Gość
Aniu a ty dalej na wakacjach?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Forget-me-not...
Pewnie kazda z nas ma gorsze chwile kiedy ta wiara ze sie uda drastycznie spada, ale to tylko chwilowy spadek formy kochana. Jutro bedzie nowy dzien i inne nastawienie. Trzeba patrzec do przodu i nie ogladac sie za siebie co bylo.Ja już też po wizycie w klinice. Mam zielone światło na kriotransfer we wrześniu. Na 13.09 mam wizytę monitorujacą cykl. Wszystko fajnie, tylko rano pokłóciłam się strasznie z mężem i siadłam psychicznie :/. I jakoś nie wierzę, że kiedykolwiek będę w normalnej ciąży...
U mnie tez lipa. Myslalam ze zadzwonie do novum i zaraz bedzie wizyta w koncu tylu lekarzy mi polecilyscie. A tu brak terminow na najbliższy czas. Tylko doktor Cz. ktory ma raczej slabe opinie wolny w przyszlym tyg. A moj partner tylko w przyszlym tyg ma urlop a później dopiero pod koniec pazdziernika. Na pierwsza wizyta trzeba raczej razem. I nie wiem czy isc do tego lekarza na wizyte a pozniej moze zmienic, czy co radzicie?
Widziałam,ze mierzył ale nie mówisz nic właśnie. Muszę czekać@annem
a zmierzył pęcherzyk?
Trzymaj się kochana bo widzę tu jazdę bez trzymanki... ale nie takie rzeczy się dobrze na forum kończyły więc kciukasy zaciśnięte!
reklama
Ja miałam blastke. A jak sytuacja u ciebie?Kochana a Ty miałaś blastke czy trzydniówka? Pytam się z egoistycznych pobudek gdyż moja beta wyszła mizerna.
Jak jest pęcherzyk to super! Podobno te wartości nie maja znaczenia tylko przyrost ważny a u Ciebie rusyzla.
Podziel się: