reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już też po wizycie w klinice. Mam zielone światło na kriotransfer we wrześniu. Na 13.09 mam wizytę monitorujacą cykl. Wszystko fajnie, tylko rano pokłóciłam się strasznie z mężem i siadłam psychicznie :/. I jakoś nie wierzę, że kiedykolwiek będę w normalnej ciąży...

Ja już też po wizycie w klinice. Mam zielone światło na kriotransfer we wrześniu. Na 13.09 mam wizytę monitorujacą cykl. Wszystko fajnie, tylko rano pokłóciłam się strasznie z mężem i siadłam psychicznie :/. I jakoś nie wierzę, że kiedykolwiek będę w normalnej ciąży...
Surykatko będziesz w ciąży i nawet wcześniej niż się spodziewasz. A z mężem się pogodzisz i będzie dobrze. Popatrz na adasonia sol felie in vitro się udaje, trzeba tylko próbować. Trzymaj się kochana dołki też są potrzebne bo jak z nich później człowiek wystrzeli to dopiero jest energia;)

Pewnie kazda z nas ma gorsze chwile kiedy ta wiara ze sie uda drastycznie spada, ale to tylko chwilowy spadek formy kochana. Jutro bedzie nowy dzien i inne nastawienie. Trzeba patrzec do przodu i nie ogladac sie za siebie co bylo.

U mnie tez lipa. Myslalam ze zadzwonie do novum i zaraz bedzie wizyta w koncu tylu lekarzy mi polecilyscie. A tu brak terminow na najbliższy czas. Tylko doktor Cz. ktory ma raczej slabe opinie wolny w przyszlym tyg. A moj partner tylko w przyszlym tyg ma urlop a później dopiero pod koniec pazdziernika. Na pierwsza wizyta trzeba raczej razem. I nie wiem czy isc do tego lekarza na wizyte a pozniej moze zmienic, czy co radzicie?

reklama
Do góry