reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz ze lekarz mnie ochrania że robiłam Progesteron, powiedział że to nic nie wnosi... Dziwne prawda
Na sztucznym cyklu pewnie bardziej bym się przejmowała. Mamy dużo tego progesteronu, w ulotce prolutex piszą aby zażywać jedną ampułkę dziennie. Z reguły lekarze jeszcze coś zalecają doustnie albo luteinę pod język. To nas zabezpiecza przed niedoborami.
Mi w klinice także nie zlecili badań progesteronu.

Ostatnia edycja:
reklama
Pancie zwrocilyscie uwagę że dzisiaj wieczorem na forum aktywne są prawie tylko kobiety w ciąży :) po za mną :) reszta pewnie baluje hehehe
No ja już chciałam wyciągać alkohole, mąż nawet się ucieszył bo mam egzotyczne dziwadła z podróży. No nic muszą zaczekać. Jeśli masz mrozaczki i nie planujesz stymulacji to też możesz zabalować.

Mam przełożona 2 weryfikacje na poniedziałek. Myślicie, że warto rano zrobić ultraczuły test (bety poziom 10 wykrywa)? Transfer 5-dniowego zarodka miałam 27.08. W czwartek beta 1,48. Brzuch tez mam jak balon...oby to blastki zasługa :) chciałabym juz wiedzieć...

No ja już chciałam wyciągać alkohole, mąż nawet się ucieszył bo mam egzotyczne dziwadła z podróży. No nic muszą zaczekać. Jeśli masz mrozaczki i nie planujesz stymulacji to też możesz zabalować.
ja się boję bo wczoraj tak zabalowalam że o 7 rano wróciłam. Zalecenia lekarza zresetować się chwilę i działać dalej :) jeszcze okresu nie mam :(

ja się boję bo wczoraj tak zabalowalam że o 7 rano wróciłam. Zalecenia lekarza zresetować się chwilę i działać dalej :) jeszcze okresu nie mam :(
No i prawidłowo, trzeba się odstresować bo zwariować można. Leki kiedy odstawiłaś, z reguły po trzech dniach powinien nadejść nowy cykl.

Mam przełożona 2 weryfikacje na poniedziałek. Myślicie, że warto rano zrobić ultraczuły test (bety poziom 10 wykrywa)? Transfer 5-dniowego zarodka miałam 27.08. W czwartek beta 1,48. Brzuch tez mam jak balon...oby to blastki zasługa :) chciałabym juz wiedzieć...
Kochana zrób jak ci serce podpowiada. Jak masz test w domu to i tak zrobisz, no ja 7 dnia nie wytrzymałam. Jednak test mnie oszukał bo przy becie prawie 16 nic nie pokazał.

Pancie zwrocilyscie uwagę że dzisiaj wieczorem na forum aktywne są prawie tylko kobiety w ciąży :) po za mną :) reszta pewnie baluje hehehe
Oj ja nie w ciazy ,ale nadrabiam zaległości ;)
Dopiero usiadłam na tyłek
Cały dzień czyściłam mieszkanko bo w czwartek musze już być zrelaksowana na zabranie moich kropek

reklama
Oj ja nie w ciazy ,ale nadrabiam zaległości ;)
Dopiero usiadłam na tyłek
Cały dzień czyściłam mieszkanko bo w czwartek musze już być zrelaksowana na zabranie moich kropek
Ja też nie w ciąży i też nadrabiam. W weekend mogę sobie na to pozwolić ale w tygodniu przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, ale staram się być aktywa Oczywiście za wszystkie trzymam kciuki, za te które już są w ciąży i za te które na pewno będą w ciąży, bo po to tu jesteśmy. Dobranoc

Do góry