reklama
Sol
Fanka BB :)
To ja też tak się czułam w pierwszej ciąży. Skoro mialas punkcje i jajniki jeszcze powiększone są do tego dzidzia rośnie i burza hormonów.Nie ja miałam transfer pięć dni po punkcji. Wtedy też czułam dyskomfort i ból ale lekarz podczas transferu stwierdził zż mogę czuć bol bo mam jajnik schowany za macicę. W zasadzie to nic nie minęło tylko już nie odczuwam boleści.
Leki to prolutex, Duphaston i heparyna.
Myślę, że jest ok. Nie martw się.
motylek24
Dokładnie tak samo postępowano w Polsce. Zamiast zgłaszać księdza na policję przenoszono na inną parafię. Nie wiem też czy księża figurują w rejestrze skazanych?Link do: Gwałcili, nagrywali, ulubieńców znakowali złotym krzyżem. Pedofile w sutannach
Nie , nie sredniowiecze - a lata 2003-2011 w USA
To ja też tak się czułam w pierwszej ciąży. Skoro mialas punkcje i jajniki jeszcze powiększone są do tego dzidzia rośnie i burza hormonów.
Myślę, że jest ok. Nie martw się.
Dziękuję bo zaczynam świrować co tam mi rośnie.
Dziewczyny zapiszcie się na USG piersi. Ja planuję w najbliższym czasie. Dbajcie o siebie bo po takiej burzy hormonalnej trzeba się sprawdzić.
NataliaNNN
Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcie boje sięJa nie do końca ale cały czas pobolewa mnie brzuch i plecy. I jestem też taka troszkę spuchnieta w brzuchu, no ciasno mi w jeansach.
Myślę że to zasługa progesteronu może...
Wczoraj rano jak wstałam szykowalam się na wizyte do kliniki a jednak mam około 150 km zawsze prawie sama oczywiście wstałam w złym humorze z pytaniami typu dlaczego ja, ja pierdziele ale bagno, nie tak miało być i oczywiście psy po mnie skaczą niewinne chcą zjeść siku itd pieszczocha cieszą się a ja taki dol... Spaliny z mężem na dole na materacu bo był remont schodów i nie można było wchodzić. I tak chodziłam koło tego materaca z tymi głupim pytaniami i tak się wywaliłam?! Do tego tak długo leciałam że aż się sama zdziwiłam że nie wyrobiłam oczywiście poleciałam na materac, gdyby nie to to bym się chyba połamala...polecialam prosto na przysłowiowy pysk psy się pochwały, a ja wpadłam w taki śmiech że nie oglądam się uspokoic i tak sobie pomyślałam że to jak by lost mi strzelił w twarz i powiedział kobieto ogarnij się!!!! Pomogło tak się śmiałam że lzy mi leciały... Jeszcze teraz mnie jednak wszystko boli ale taki ból fizyczny pomógł mi się psychicznie pozbierać... Myślę już teraz ze będzie dobrze
Nie bój się miałaś bardzo ładna betę...Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcie boje się
motylek24
Sprawdź jeszcze raz bete, bo nerwowo pewnie nie wytrzymasz i potem już USG. Szkoda się denerwować. Ja przyznam że progesteron robiłam tylko raz w 9 dpt.Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcie boje się
Brzuch jak balon mam cały czas, nie mam w co się ubrać. Zostają mi sukienki.
Wiesz ze lekarz mnie ochrania że robiłam Progesteron, powiedział że to nic nie wnosi... Dziwne prawdaSprawdź jeszcze raz bete, bo nerwowo pewnie nie wytrzymasz i potem już USG. Szkoda się denerwować. Ja przyznam że progesteron robiłam tylko raz w 9 dpt.
Brzuch jak balon mam cały czas, nie mam w co się ubrać. Zostają mi sukienki.
reklama
Sol
Natalka wszystkie się boimi. Oszaleć idzie. I wiemy, że różnie może być. Ale często ladujemy na 4 łapki, trzeba uwierzyć.Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcie boje się
Ja się boję ale wierzę, że mój kropek siedzi i że nie będzie to kolejna biochemiczna czy jakaś pozamaciczna czy puste jajo. Ale martwić się martwię i wiem, że będę się martwić cała ciąże. Teraz tylko szukam jak sobie z tym poradzić żeby normalnie żyć.
Podziel się: