reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oni maja tam lab ogolnodostepne i calodobowe? Kojarze, ze kiedys wspominalas chyba o Zeromskiego. Ale nie bylam jednak tam, bo zalapalam sie na DIAG. Musze na jakis oddzial sie kierowac? Wyniki maja online?
Tak, wchodzisz do szpitala, schodzisz na sam dol i tam jest normalny pp diadnostyki czynny calodobowo. Wyniki online jak z kazdego innego punktu, z tym ze o wiele szybciej bo po ok 2 godzinach :)

Ojciec chrzestny mojej corki podczas jej chrzcin nie byl u komunii, nic sie nie stalo. To naprawde szczegol. Grunt zebys miala spokoj sumienia.
U nas trzeba mieć karteczkę po spowiedzi i dostarczyć ja przed chrztem. Co do spokoju swojej duszy to nie uważam abym komuś krzywdę zrobiła no może oprócz siebie. Przeszłam laparoskopię, rozne infekcje po niej, po punkcji też nie jest kolorowo. Zresztą same wiecie.

W Polsce nie sie niszczy zarodkow. Ale kler wciska ludziom glupoty.. Kochana nie przejmuj sie tym, rozgrzeszenie to ostatnia rzecz jaka powinna teraz Cie zaprzatac. Wazne by byc dobrym czlowiekiem i zyc w zgodzie z wlasnym sumieniem[emoji173]
Tak mowisz Kasiu... u znajomej ( tak to nazwijmy) byl ostatnio chrzest dziewczynki z in vitro, rodzice poszli do spowiedzi, nie dostali rozgrzeszenia, na mszy nie wilno im bylo do Komunii isc. To jest kur****a chore. Bylo im strasznie przykro.

Tak mowisz Kasiu... u znajomej ( tak to nazwijmy) byl ostatnio chrzest dziewczynki z in vitro, rodzice poszli do spowiedzi, nie dostali rozgrzeszenia, na mszy nie wilno im bylo do Komunii isc. To jest kur****a chore. Bylo im strasznie przykro.
Sami sprawiaja, ze ludzie sie odwracaja od kosciola. W mojej parafii jakies 3 lata temu ksiadz sie, burzyl, ze na parafii mieszka ok 5tys ludzi (teraz juz spoooro wiecej) a do kosciola chodzi niewiele ponad 400. I czyja to "zasluga"?

Kochane ja regularnie pływam i przed symulacja tez pływałam i mam 1 cytologię i czystość 1. Czy boicie się tych basenów bo macie złe doświadczenia, czy dlatego ze piszą ze można mieć złe doświadczenia? ;)
Mi już bardzo brakuje odbijania się od bandu do bandy.....
Ja też plywam I też mi brakuje ale w ciąży się boję że względu na poprzednie doświadczenia. Jakoś tak próbuje zrobić wszystko żeby donosić. Szkoda mi bardzo i wiem, że będzie super ciężko.
W pierwszej cizy byłam aktywna i szczęśliwa. Chodziłam na basen i na yoge i było super, wody odeszły mi bez żadnych przyczyn w 30 tyg. Teraz się boje wszystkiego i swiruje ...

Ostatnia edycja:
Witam moje Panie - życzę na dziś samych cudowności @Felia też widzę II kreche - całym serduchem mocne ✊✊✊

Ja wczoraj i dziś będę żyła !!! Ihahihahaihaha
1) zjadłam porządny kawał ciasta z adwokatem ( bo przed i wtrakcie stymulacji cukier był bee)
2) poszłam powyciskać na siłownię ( podczas stymulacji trza się oszczędzać)
3) wypilam moją ulubioną pepsi ( bo to świństwo)
4) zjadłam paczkę żelków ( przecież to chemia)
, a dziś idę na basen ( juz mogę coś załapać - badań czystości pochwy nie będą robić)

Czyli przez najbliższe 30 dni będę robiła to czego nie robiłam przez ostatnie 10 miesiecy jupiiii.:rofl:
Muszę się tylko pilnować co by w dupkę za mocno nie poszło - i tu proszę moje forumowe koleżanki mnie upominać - dziękuję :angry:
Miłego Dzionka Panią życzę :biggrin2:
Relaksuj się kochana na maksa, zasłużyłaś sobie.
A jak ma się udać, to się uda - bez super zdrowej diety, może takie spinanie się tylko nam to zdrowie pogarsza ;)
Miłego dzionka Ci życzę i pozostałym dziewczynom też :)

reklama
No to daliście mi do myślenia dziewczyny. Lada chwila mam być chrzesna synka i mojej siostry i będę musiała pójść do spowiedzi ( a rzadko mi się to zdarza) i co teraz nie dostanę „ karteczki” od księżulka? Bo w ciazy z invitro jestem??

Do góry