reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Strasznie mi przykro, kochana... Nie będę pisać bądź dzielna, bo jesteś, i to bardzo. Mam nadzieję, że los cię za to wynagrodzi

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwy :( zostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?
U mnie z blastka 4AA transfer sie nie udal, odrazu po miesiącu podchodzilam do crio z blastkami 4BC i 4CC i niedługo obydwie skończą 9 miesięcy [emoji173]

Ale jak sama zauwazylas” to tylko wrazenie” . Cale leczenie zmienia czlowieka, zabiera intymnosc i dodaje poczucie nisprawiedliwosc i tego ze jestesmy wybrakowane. Czesto tak kobiety o sobie mysla. Bo przeciez zadne nie pomysli” zajebiscie , ze nie moge byc matka” . Zaczynasz na siebie tez inaczej patrzec, porownywac jak bylo wczoraj i jak jest dzisiaj. Zastanawiac sie jak twoj zwiazek na tym ucierpial,nakrecac , ze seks juz nie taki i maz jakos inaczej na ciebie patrzy.Zanim wpadniesz w kolejny emocjonalny dołek, warto porozmawiac, nie dokladac sobie kolejnego „kamienia” . Mezczyzni sa rozni, ale tak samo jak wy mysla o leczeniu, skupiajac sie na tym ze to wy musicie brac na bary to wszystko, czuja sie czesto niepotrzebni i niezrozumiali, boja sie pytac...rozmawiajcie, pokazcie ze jestescie otwarte na rozmowe,nie budujcie sztucznego muru ze zludzen i wrazen.
Kochaja was , tylko nie zawsze potrafia to okazac[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Jak zawsze mądre słowa [emoji173][emoji177]

Dziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
Dziekuje za wszystkie miłe słowa !
@tina35 uwierz że warto w takich chwilach dalej walczyć
Jak się nie myślę podobna sytuacja miała @Princes że zaszła naturalnie, poronila bądź była to cb, nie pamiętam:(, a za dwa trzy miesiące była znowu w ciąży i dalej jest [emoji7][emoji173][emoji173] więc walcz kochana i nie poddawaj się!
Może to słabe pocieszenie ale jeśli naturalnie już coś się zadziało to połowa sukcesu

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Trzymaj się kochana...

reklama
A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac ;)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282

Pienkie Gosiu, ale ten czas leci szybko [emoji173]️

Do góry