reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Bardzo mi przykro. :(
Trzymaj się. [emoji8]

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Agniecha odpocznij i bardzo mi przykro. Dobrze że jest plan b. Będę trzymać kciuki z całych sił.

[emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] a tak wierzylysmy ze wytrwa w tej walce. Kochana tule mocno
A czy mialas aktywacje komorek albo te dodatkowe podloze embriogen ?

Ja ze swoim mamy taki dystans do tego że sama mu nawet czasem mówię patrz jaka laska [emoji6] wiem że mnie kocha najbardziej na świecie i nic tego nie zmieni. Zdarza się że jestem o niego zazdrosna ale o to że spojrzy na inną dziewczynę? to się tylko uśmiechnę [emoji4]

No ja wcześniej pisałam, że właśnie robię tak samo :p

reklama
Do góry