reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwy :( zostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?

To jest tak ze zarodki jak przetrwają do etapu blastocysty to znacZy ze są dobre biologicznie, ale nigdy nie wiadomo czy nie są wadliwe genetycznie i czy rozczulają się daleka tak w skrócie. To loteria jak w zyciu - w zyciu tez dużo jest wadliwych i są wczesne ciąże biochemiczne. Szkoda tylko ze u nas ta loteria taka kosztowna....
Odpocznij psychicznie i do roboty we wrześniu!!! ;)

I w dniu transferu i pare tyg jeszcze pozniej❤️Nie wolno takich lekow przerywac
Aha myślałam,ze to tak jak z zastrzykiem końcowym ... w takim razie w dniu transferu biorę i 3 razu dupka ,a widze ze ty kochana masz punkcję w środę i zaraz transfer ? Trzymam kciukasy musi się udac tak dużo przeszłaś ,ze wkoncu Bóg tobie mi i dla każdej z nas pozwoli tulić nasze szkrabki

Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.(kurcze gdzie ja te wszystkie słomki do napoji z ikei pomieszcze)

Ostatnia edycja:
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwy :( zostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?
Mój 2 BB się już zadomowił..
Klasa zarodka klasą , jak mógł mówic wadliwy ? tego nie wie nie badał go , Twój organizm go nie przyjął , on nie przetrwał ,a może lekarz źle dobrał leki? Jakie zostały Ci blastki ??? któraś z nich napewno będzię tą szczęśliwą.

Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.
Ja też miałam dużo za 1 razem 17 za drugim 13... piękne "okiem" , też nie miałam diet żyłam normalnie , jadłam co chciałam . A ile było zarodków?

Aha myślałam,ze to tak jak z zastrzykiem końcowym ... w takim razie w dniu transferu biorę i 3 razu dupka ,a widze ze ty kochana masz punkcję w środę i zaraz transfer ? Trzymam kciukasy musi się udac tak dużo przeszłaś ,ze wkoncu Bóg tobie mi i dla każdej z nas pozwoli tulić nasze szkrabki
Punkcje ma nasza dawczyni❤️Jeszcze nie dziekuje❤️❤️Transfer w sobote albo poniedzialek❤️❤️
Estradiol dba o twoje endometrium zeby ladnie roslo, bylo dobrze ukrwione i rozniez odzywia twojego kropka.

reklama
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.
Agniecha ile ty masz lat kochana?

Do góry