reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć wszystkim! Bardzo chciałabym dołączyć do Waszej grupy, mam nadzieję, że można...w zeszły czwartek miałam in vitro i już zaczynam świrować mocno, łapać doły że się nie udało. Chyba potrzebuję po prostu się wygadać, a wśród znajomych nie mam z kim pogadać o tym zbytnio:/ Najbardziej stresuję się tym, że absolutnie nic nie czuję...żadnego kłucia jajników, pobolewania podbrzusza,bólu piersi, cisza jak makiem zasiał. Jedyne co, to po zastrzykach z Clexane zrobiły mi się teraz okropne krwiaki, nigdy tak nie reagowałam na ten lek, co dodatkowo mnie martwi..ale to przynajmniej mogę skonsultować z lekarzem. Wiem że jeszcze jest wcześnie i powinnam się nastawiać pozytywnie, ale to moje pierwsze in vitro, bardzo to wszystko przeżywam
@Cer witamy :):):) Mam nadzieję, że już beta zrobiona... może zaraz doczytam :p
ale mam spore zaległości po dniu wczorajszym ;/

reklama
@Agniecha1508 kurcze weszłam BB aby zobaczyć co z Twoim maluszkiem.... i niestety widzę, to czego widzieć nie chciałam....:(
Chętnie bym przyjechała do Ciebie, przytuliła, powyła razem a później wypiła flaszkę i poszła spać z żalu.... ale jutro znowu wstaje słońce - pamiętaj :*
Wola walki o własne marzenia musi być najsilniejsza i teraz zbieraj dupkę w troki i walcz!!!!!!!
Całym serduchem jestem z Tobą :*
Seksij sie ile się da.... :D :p orgazmy dają nam tyle szczęścia.... :D :p Wieczór należny do Ciebie :D

Iskierko, zebys wiedziala ze juz byly takie propozycje, ze on pojdzie i kupi mi chiuchy. Niestety on ma inny gust jezeli chodzi o ciuchy niz ja. Kiedys mowil, abym zmienila ubior troche na takie boho lub hipisowski, np kolorowe ciuszki itd. Jak zalozylam w sklepie te jego propozycje, po prostu parsknelam smiechem, no i byl foch z jego strony ale to absolutnie nie ja :-D. Ja lubie szarosci, turkus, beze, czern, lubie czerwien ale taka stonowana, nie lubie kratek, kropek, kwiatuszkow. W tym roku przekonalam sie wyjatkowo do dwoch kwiecistych rzeczy, spodniczki i sukienki, dlatego ze choc sa w kwiaty to kolory sa bardzo stonowane i dobrze w nich sie czuje. Jezeli chodzi o buty i dylemat ze szpilkami, jego oferta w moja strone to stworzenie szpilek na wymiar. No ale to koszt ok 600 zl z tego co slyszalam ile znajoma w pracy placila. Tak dokonca tez nie wierze, ze mozna az tak dobrze dopasowac, aby nie lataly. Moze jeszcze sie przekonam, ale narazie te pieniazki sa potrzebne gdzie indziej :) Haha, a wiesz...on tez jest specyficzny jezeli chodzi o wlasne ciuchy :D W zyciu nie moge kupic mu ciuszka, gdzie bedzie jakies logo. Wszystko musi byc sztywno bez logo, napisu, nadruku itd. Pozniej dopiero w domu slysze skrzeczenie, ze nie ma na dzis spodni, bo wszystkie w praniu lub jeszcze wilgotne a ma ich trzy pary na krzyz xD Najlepiej by bylo, gdybym chodzila w mini z obcisla bluzeczka, krecila tylkiem (czego nie potrafie, bo chodze jak facet haha) no i wtedy pewnie bylby zadowolony :rolleyes:

No to sam sobie nie da narzucić, a innym będzie wmuszał...co za gamoń. Niech se sam w szpilkach chodzi...oczywiście na wymiar:D
Mój się czepia że ciągle w japonkach chodzę, ale tylko ze wzgledu na bezpieczeństwo (jeżdżę w nich autem). A ostatnio w obówniczym proponował mi wieśniackie gumiaki:D Na zakupach (jak już go zaciągnę) tylko wzrusza ramionami. Całe szczęście jak widzi wypindżone lalki w mini z kaczymi warami to się śmieje i mówi, że jak tak kiedyś do domu przyjdę to mnie wywali:D

A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac ;)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
I to się nazywa najcudowniejszy dar od Boga ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Dbajcie o siebie dziewczyny :*

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.

Aga, przykro mi Kochana! Tule wirtualnie!

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwy :( zostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?

Do góry