annemarie
Fanka BB :)
Ale jak sama zauwazylas” to tylko wrazenie” . Cale leczenie zmienia czlowieka, zabiera intymnosc i dodaje poczucie nisprawiedliwosc i tego ze jestesmy wybrakowane. Czesto tak kobiety o sobie mysla. Bo przeciez zadne nie pomysli” zajebiscie , ze nie moge byc matka” . Zaczynasz na siebie tez inaczej patrzec, porownywac jak bylo wczoraj i jak jest dzisiaj. Zastanawiac sie jak twoj zwiazek na tym ucierpial,nakrecac , ze seks juz nie taki i maz jakos inaczej na ciebie patrzy.Zanim wpadniesz w kolejny emocjonalny dołek, warto porozmawiac, nie dokladac sobie kolejnego „kamienia” . Mezczyzni sa rozni, ale tak samo jak wy mysla o leczeniu, skupiajac sie na tym ze to wy musicie brac na bary to wszystko, czuja sie czesto niepotrzebni i niezrozumiali, boja sie pytac...rozmawiajcie, pokazcie ze jestescie otwarte na rozmowe,nie budujcie sztucznego muru ze zludzen i wrazen.Czasem mam wrażenie ,ze mój M patrzy się na mnie już nie tak jak kiedyś
Czyje od niego takie trochę zimno ,a jak przytulam się i mowie mu ,ze czuje się jak bańka to on ze to minie
Czasem boli mnie ,ze jak idzie jakaś laska on aż szyje skręca hmmm No nie powiem ,ze ja gruba jestem i trędowata ,ale coś się zmieniło mój wygląd to na bank
Kochaja was , tylko nie zawsze potrafia to okazac