reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czas na mniam mniam - Smacznego
Mój tez nie okazał się ryanem goslingiem, ale jest najlepszy na swiecie!!! Kochany, cierpliwy i wyrozumiały. Do tego bardzoooook pracowity. Poza tym dwa lata się za mną uganiał, wiec naprawdę sobie mnie wybrał i to czuje, ze on chce na zawsze i takie tam pierdoklety.
Dobrze Pani goda - polać soczku

reklama
:) teraz muszę czekać i szukać czy ktoś mi tutaj usg za jakiś czas zrobi....
Na razie cichutko nic nikomu nie mówię i tak jak się ekscytuje to tak samo się boję...
My dopiero po serduszku powiedzieliśmy najbliższej rodzinie. U Ciebie beta pięknieeee rośnie, myślę że możesz być spokojna:)

Hej Pancie :) dzisiaj chyba trochę lepiej wiadomo nie skacze z radości ale już nie jestem taka oświata i postanowiłam działać. Dalej mam okropne bóle pewnie organizm chce wydalic kropka :( niech to się stanie jak najszybciej i chce już zacząć od nowa... Dzisiaj mam wizytę w klinice zobaczymy co powie mój lekarz. Oby mi dał zielone światło do kolejnego kriotransferu. Wszystkim wam życzę dobrego dnia :)

czy jeśli chodzi np o krem hydrocortisonum oceanic sa jakies ptrzeciwwskazania co do stosowania w ciązy ?wiecie cos? w ulotce jest zeby konsultować z lekarzem ale na twarzy znow po raz kolejny wyskoczyło mi coś na co pomogł własnie ten krem

Nie no ja rozumiem przy twojej akceptacji ale serio mi akurat średnio to się widzi aby natarczywie moj mąż gapił się na inne w mojej obecności. Ja też patrzę się bo mam oczy i męża już po 40 ale to trzeba jakoś z taktem.
Choć doczytałam że autorka która pisała to o swoim mężu jest w trakcie stymulacji może jej się wydaje. Wiadomo hormony w tym czasie nie wpływają na nas dobrze.

A próbowałaś patrzeć wtedy na jakiegoś Pana? :-D czyny lepiej działają na Naszych mężczyzn niż gadanie :p a już w ogóle myślę, że szlag by go trafił jakby ten Jegomość spojrzał na Ciebie i byście się wzajemnie uśmiechnęli hihi :-D

reklama
Hejka :D
Dzisiaj dzień pełen wizyt przed crio.
@Olk@24, @Szczescie1986 , @NadziejaJest powodzenia dziewczyny, obyście dostały zielone światło na te ostatnie, bo tym razem szczęśliwe transfery. Dajcie znać później jak się sytuacja rozwija. :*
@Gosia892 już połówkowe? Ale że jak? Wow! :D Miłego podglądania maluszka, pokaż później zdjęcia swojego szkraba. ❤️ Trzymam kciuki za same dobre wieści. ✊✊✊
Kochana możesz mnie zapisać na transfer na czwartek najprawdopodobniej jak wszystko będzie oki

Do góry