reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja teraz jestem przed punkcja. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będę miała w następnym tygodniu. Ale mam problem bo mąż mi się rozchorowal i nie wiem czy on może brać wszystkie leki. Proszę pomóżcie

Dziewczyny ja teraz jestem przed punkcja. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będę miała w następnym tygodniu. Ale mam problem bo mąż mi się rozchorowal i nie wiem czy on może brać wszystkie leki. Proszę pomóżcie
Na pewno nie mozna brać wszystkich leków. Zasada jest ta sama jak i u kobiet. Nie wiem może nasienie zamrozić już teraz? Ważne aby mąż nie gorączkował powyżej 38 stopni. Możecie zadzwonić do kliniki czy aby na pewno mąż może przyjmować dany lek.

U mnie znajoma miała taki problem, zapisała się na rehabilitację- fale uderzeniowa. Pomogło.
Moja mama leczy sie u podologa na takie rzeczy (piety bolaly ja juz tak, ze w ogole nie mogla chodzic). Robili jej specjalne wkladki do butow (o roznej twardosci w zaleznosci od stopnia bolu w danym miejscu w stopie), po pol roku noszenia wiekszosc dolegliwosci ustalo [emoji4]

Ja mam caly ledzwiowy w przepuklinach
Nie tylko masaz pomaga plywanie jest chyba najlepsze na ta dolegliwosc w ciazy. Cwiczenia na pilce joga. Mozna sie tez obkleic plastrami kinesiotaping
Ja niestety na basen nie bardzo bo szybko łapie infekcje a teraz musze szczególnie się wystrzegać bo będę miała niestety zakładany szew ze względu na krótką szyjkę... Chodzisz gdzieś na te ćwiczenia czy sama w domu je wykonujesz?

Ewunka a zdradzisz co to za lekarz. Też mecze się z endometrioza :( 3 procedury nieudane....
Widać jestes nowa bo opowiadałam swoja historie kilka razy . Ja mueszkam i lecze sie w Hiszpani w klinice Quiron w pozuelo lekarzem jest pracujący tam Polak.
Miałam 4 stymulacjie ( 3 państwowo w innej klinice ) bez powodzenia . Potem szukałam kliniki i w niej lekarza ( w tej klinice byłam u 3 ) i udało sie z 2 transferu z 4 stymulacji mam córeczkę Marceline .

Ja niestety na basen nie bardzo bo szybko łapie infekcje a teraz musze szczególnie się wystrzegać bo będę miała niestety zakładany szew ze względu na krótką szyjkę... Chodzisz gdzieś na te ćwiczenia czy sama w domu je wykonujesz?
Ja z cwiczen wybieram wlasnie basen :) ale napewno jest joga dla ciezarnych
Z pilka mozna w domu cwiczyc

reklama
Ja wczoraj usiadłam sobie obok M i szczerZe wstydziłam się swojego brzucha ...te sterydy rozwalają wszystko
@Szczescie1986 - wiesz, że to tylko Nasza psychika doprowadza Nas do tego. Większości facetów tego nie widzi. Mój m@łż podczas tamtej i tej symulacji najbardziej przeżywał siniaki na moim brzuchu.
Także głowa do góry - zostanie to Nam wszystkim za chwilkę , dwie lub trzy wynagrodzone.

Do góry