Trzymaj sie Kochana. Wyplacz sie, ale nie zalamuj. Mysl, ze tobie chocby naturalnie cos zaskoczylo, wiec gdyby co invitro napewno sie uda. Glowa do gory!Dziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
Dziekuje za wszystkie miłe słowa !
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@tina35 wirtualne tulasy. Zbieraj siły !Dziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
adansonia
Jak zaczelam brac leki na przyrost jajeczek to 6 dnia mialam byc na wizycie i pozniej co dwa dni. Umawialam sie po pracy wieczoramiAle to podczas stymulacji juz ? Czy podczas brania gonapeptylu tez? Ile dni po zacze iu stymulacji? Miałaś być po prostu w klinice tego dnia czy na jakąś konkretną godzinę?
adansonia
Umawialm sie tak jak bylo miejsce na wizyt.Aha. Dzięki. Przepraszam ze tak drazę. A na konkretne godz musiałaś się zgłaszać wyznaczone przez nich?
Moj sie niby przy mnie nie patrzy, ale czasami widze ze jednak spojrzy i to mnie irytuje, bo jestem starsza od niego. Niby nie ukazuje mi, ze nie jestem atrakcyjna, ale to ja zawsze porownuje sie z innymi kobietami, ze jestem brzydka, gruba, nie umiem sie ubrac, ze przez nadzerke i inne sprawy nie mam zabawy z wspolzycia, ze on napewno przez to mnie zostawi i takie tam. Denerwuje go tym niesamowicie, ale zwyczajnie dlatego ze brak mi pewnosci siebie. W gruncie rzeczy wiem, ze nie wygladam na swoj wiek a czesto slysze od ludzi, ze mam grubo mniej niz 30. Ale coz... prawda jest taka, ze nie umiem sie ubrac, potrzebowalabym stylistki xD Mam lamliwe paznokcie, wiec ciezko wychodowac mi cos fajnego. Zwyczajnie nie mam czego malowac. Nie umiem sie tez umalowac, tusz do rzes i to wszystko. Tak naprawde moj M czepia sie wlasnie mojego ubioru, ze jak z nim wychodze gdzies, nie ubiore sie ladnie a wygodnie. Przyznam mu racje, ale w tygodniu my prawie wcale nie wychodzimy, wiec ubieram sie tylko odswietnie do pracy a w weekend jak wyjdziemy, chcialabym wyjsc sobie na luzacko no i gotowy konflikt. Czasem mowi, ze moglabym zrobic sobie paznokcie... No moze i chcialabym, ale naturalnych nie wychoduje a hybryd sie boje, ze alergia, ze to kosztuje, ze to i siamto i bla bla. Ooo, albo ze nie nosze obcasow! Albo raczej, ze juz ich nie nosze. Ja bym bardzo chciala chodzic w obcasach ale zwyczajnie zakupy w sklepie z obuwiem koncza sie dramatem, poniewaz mam strasznie waska stope i zadne na mnie nie pasuja. Wszystko spada mi z nogi, tupie i czuje sie jak idiotka. Te w ktorych kiedys chodzilam, sa juz tak schodzone, ze wstyd zalozyc. No i czuj sie tu jak kobieta atrakcyjna, miej w tylku ze twoj facet sie oglada za innymi, czuj sie niezalezna, ze to ty mozesz wybierac facetow, jak invitro zrujnowalo psychike, obuwia dobrac nie mozna, stylistki brak, no tragedia Kiedys to czulam sie laska, nogi mialam, spodniczki zakladalam, nawet male cycki nie przeszkadzaly mi, bo byly jak dla mnie boskie, ale tak jakos utracilam pewnosc siebieCzasem mam wrażenie ,ze mój M patrzy się na mnie już nie tak jak kiedyś
Czyje od niego takie trochę zimno ,a jak przytulam się i mowie mu ,ze czuje się jak bańka to on ze to minie
Czasem boli mnie ,ze jak idzie jakaś laska on aż szyje skręca hmmm No nie powiem ,ze ja gruba jestem i trędowata ,ale coś się zmieniło mój wygląd to na bank
motylek24
Ja też ostatnio podupadłam. Dobrze że jeszcze nogi ogolęMoj sie niby przy mnie nie patrzy, ale czasami widze ze jednak spojrzy i to mnie irytuje, bo jestem starsza od niego. Niby nie ukazuje mi, ze nie jestem atrakcyjna, ale to ja zawsze porownuje sie z innymi kobietami, ze jestem brzydka, gruba, nie umiem sie ubrac, ze przez nadzerke i inne sprawy nie mam zabawy z wspolzycia, ze on napewno przez to mnie zostawi i takie tam. Denerwuje go tym niesamowicie, ale zwyczajnie dlatego ze brak mi pewnosci siebie. W gruncie rzeczy wiem, ze nie wygladam na swoj wiek a czesto slysze od ludzi, ze mam grubo mniej niz 30. Ale coz... prawda jest taka, ze nie umiem sie ubrac, potrzebowalabym stylistki xD Mam lamliwe paznokcie, wiec ciezko wychodowac mi cos fajnego. Zwyczajnie nie mam czego malowac. Nie umiem sie tez umalowac, tusz do rzes i to wszystko. Tak naprawde moj M czepia sie wlasnie mojego ubioru, ze jak z nim wychodze gdzies, nie ubiore sie ladnie a wygodnie. Przyznam mu racje, ale w tygodniu my prawie wcale nie wychodzimy, wiec ubieram sie tylko odswietnie do pracy a w weekend jak wyjdziemy, chcialabym wyjsc sobie na luzacko no i gotowy konflikt. Czasem mowi, ze moglabym zrobic sobie paznokcie... No moze i chcialabym, ale naturalnych nie wychoduje a hybryd sie boje, ze alergia, ze to kosztuje, ze to i siamto i bla bla. Ooo, albo ze nie nosze obcasow! Albo raczej, ze juz ich nie nosze. Ja bym bardzo chciala chodzic w obcasach ale zwyczajnie zakupy w sklepie z obuwiem koncza sie dramatem, poniewaz mam strasznie waska stope i zadne na mnie nie pasuja. Wszystko spada mi z nogi, tupie i czuje sie jak idiotka. Te w ktorych kiedys chodzilam, sa juz tak schodzone, ze wstyd zalozyc. No i czuj sie tu jak kobieta atrakcyjna, miej w tylku ze twoj facet sie oglada za innymi, czuj sie niezalezna, ze to ty mozesz wybierac facetow, jak invitro zrujnowalo psychike, obuwia dobrac nie mozna, stylistki brak, no tragedia Kiedys to czulam sie laska, nogi mialam, spodniczki zakladalam, nawet male cycki nie przeszkadzaly mi, bo byly jak dla mnie boskie, ale tak jakos utracilam pewnosc siebie
Bardzo mi przykro... Wracaj, kochana, nic tak nie pomaga na porażki jak działanie!Dziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
gosia321
[emoji23][emoji23][emoji23]A propos chorych panow
Normalnie kradne na fb
Ostatnia edycja:
gosia321
Noo to jedyny minus ze odstawilam te cukierki bylo tak super bez bolu plecow a teraz jest dupa jak wstaje z lozka to czasami jak 70 latka jak zaboli [emoji58]Ja się super czułam na encortonie, głównie właśnie przez całkowity brak bólu pleców no i uczulenie mi odpuściło, jadłam jabłka jak szalona
reklama
gosia321
Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach [emoji179][emoji179]Hejka
Dzisiaj dzień pełen wizyt przed crio.
@Olk@24, @Szczescie1986 , @NadziejaJest powodzenia dziewczyny, obyście dostały zielone światło na te ostatnie, bo tym razem szczęśliwe transfery. Dajcie znać później jak się sytuacja rozwija. :*
@Gosia892 już połówkowe? Ale że jak? Wow! Miłego podglądania maluszka, pokaż później zdjęcia swojego szkraba. [emoji173]️ Trzymam kciuki za same dobre wieści. [emoji110][emoji110][emoji110]
Gosiaku pieknych widokow na polowkowych [emoji173][emoji173]
Podziel się: