reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Kobietki - życzę Wam i sobie w dniu dzisiejszy tylko samych cudownych wieści - bo chyba limit cotygodniowych złych wiadomości już Quwa na ten tydzień wyczerpałyśmy !!! oby ehhh
Ja z nerwów spać całą noc nie mogłam :( , a gdzie tu do 13 jak zadzwonią co z Stefka /Stefciem.
Mówię wcoraj do M , że ja w poprzednimi życiu musiałam być bardzo złym osobnikiem , że życie tak mnie doświadcza :growl: Jeszcze jak na złość wczoraj spotkałam koleżankę lat 43 z ogromnym brzucholkiem ciążowym :zawstydzona/y: i mowi , że w trzecim cyklu starań się udało:( eeeeeeeee . Dobra koniec mazamia i gderania - moje koty głodne , a one nie winne , ze pani lewą nogą wstała :D.
Także ten DUŻO UŚMIECHU RADOŚCI NAM DZIŚ ŻYCZĘ.

Jezu nawet mi tak nie pisz. Bliźniaki to moje marzenie ale skoro pojedynczej ciazy nie donosilam to w podwójnej już by było totalne ryzyko!
Niech będzie jeden, śliczny i zdrowy kropulek i niech tam siedzi w brzuszku na kolejne 36tyg conajmniej i niech nie straszy mamusi!
I tego Ci życzę z całego serca!!!❤️❤️❤️

Hej Kobietki - życzę Wam i sobie w dniu dzisiejszy tylko samych cudownych wieści - bo chyba limit cotygodniowych złych wiadomości już Quwa na ten tydzień wyczerpałyśmy !!! oby ehhh
Ja z nerwów spać całą noc nie mogłam :( , a gdzie tu do 13 jak zadzwonią co z Stefka /Stefciem.
Mówię wcoraj do M , że ja w poprzednimi życiu musiałam być bardzo złym osobnikiem , że życie tak mnie doświadcza :growl: Jeszcze jak na złość wczoraj spotkałam koleżankę lat 43 z ogromnym brzucholkiem ciążowym :zawstydzona/y: i mowi , że w trzecim cyklu starań się udało:( eeeeeeeee . Dobra koniec mazamia i gderania - moje koty głodne , a one nie winne , ze pani lewą nogą wstała :D.
Także ten DUŻO UŚMIECHU RADOŚCI NAM DZIŚ ŻYCZĘ.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256] zaciskam za twojego silacza [emoji173][emoji173][emoji173]

@Szczescie1986 - wiesz, że to tylko Nasza psychika doprowadza Nas do tego. Większości facetów tego nie widzi. Mój m@łż podczas tamtej i tej symulacji najbardziej przeżywał siniaki na moim brzuchu.
Także głowa do góry - zostanie to Nam wszystkim za chwilkę , dwie lub trzy wynagrodzone.
Czasem mam wrażenie ,ze mój M patrzy się na mnie już nie tak jak kiedyś
Czyje od niego takie trochę zimno ,a jak przytulam się i mowie mu ,ze czuje się jak bańka to on ze to minie
Czasem boli mnie ,ze jak idzie jakaś laska on aż szyje skręca hmmm No nie powiem ,ze ja gruba jestem i trędowata ,ale coś się zmieniło mój wygląd to na bank

A propos chorych panow:)

Załączniki

• 69DD9A6B-5954-46AE-B972-59352E9DA516.jpeg
    69DD9A6B-5954-46AE-B972-59352E9DA516.jpeg
    93,9 KB · Wyświetleń: 109
Moja mama leczy sie u podologa na takie rzeczy (piety bolaly ja juz tak, ze w ogole nie mogla chodzic). Robili jej specjalne wkladki do butow (o roznej twardosci w zaleznosci od stopnia bolu w danym miejscu w stopie), po pol roku noszenia wiekszosc dolegliwosci ustalo [emoji4]
Moja walczyla z ostrogami chyba z 10 lat, pomijajac najgorsze poczatki kiedy nie mogla postawic stopy, przez mase lekow przeciwbolowych, rozbijanie ultradzwiekami przez zastrzyki ze sterydami , w koncu sie to otorbilo, ale nacierpiala sie okrutnie:(

Czyje od niego takie trochę zimno ,a jak przytulam się i mowie mu ,ze czuje się jak bańka to on ze to minie
Czasem boli mnie ,ze jak idzie jakaś laska on aż szyje skręca hmmm No nie powiem ,ze ja gruba jestem i trędowata ,ale coś się zmieniło mój wygląd to na bank
Kochana ale jak będziesz laska to i tak się obejrzy za inna - tak natura - ale wybrał Ciebie i to przy Tobie się rano budzi, a wieczorem zasypia !!! A co my nie oglądamy sie za facetami ? Myyy ja tak - zawsze chciałam za męża zbudowanego bruneta , a mam wysokiego chudego bladyna w okularach - ale za nic w świecie bym go nie oddała !!! A co do czucia troche zimna - niunia to naprawdę nie to. Ja przy tej procedurze też miałam takie wrażenie - powiedziałam to M i wiesz co usłyszałam " że to nie tak , że on sie poprostu boi mnie dotykać bo jestem tak posiniaczona i obolala , że nie chce mnie bardziej uszkodzić" Także poprostu o to zapytaj Dlaczego czujesz to zimno od Niego? uwierz odpowiedz będzie zapewne miła. To tylko facet - sam się nie domyśli !

reklama
Kurcze ja bym chyba mojemu oczy wadrapała gdyby się patrzył na inne w mojej obecności. Każdy patrzy, kobiety też, trzeba z jakimś taktem. Weź powiedz wprost ze ci to przeszkadza.

Do góry