reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

dziękuję dziewczyny za pogodne słowa, szczególnie pocieszają mnie historię, gdzie ktoś to przeżył i urodził zdrowe dzieci :) w takim razie lecę do pracy, coś trzeba robić :)

Trzymam kciuki za wszystkie testujące i transferujące :) a tak nawiasem relanium jest super poza tym, że kręci się po nim w głowie :)

reklama
Gieniek trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za cała waszą trójeczkę. bliźniacza ciąża to z reguły ciąża problematyczna ale jesteś tak blisko rozwiazania ze na pewno wszystko będzie ok. pewnie że lepiej byłoby leżec w domu niż w szpitalu ale jak trzeba.... tak czy inaczej trzynam kciuki za terminowe i szczęśliwe rozwiązanie&&&&&&&&&&&&&&&&&.
A ze tak nieśmiało zapytam.... mozna prosić o troszeczkę fluidkow ciażowych??? testuje w ponieedziałek ale czuje sie dziwnie i nie wiem jak będzie..

agapl i hola- dziękuję Wam ślicznie i oczywiście przesyłam Wam DUŻO Fluidów ciążowych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej Dziewuszki :)

Sytuacaj na chwile obecna wyglada nastepujaco: DZwonimy do labo a tam jak zwykle burdel na kulkach.Pytaja sie,czy ktos do nas wczoraj dzwonil. :szok::szok::szok::szok::szok::szok:Oczywiscie ,ze nie. :wściekła/y:
Okazalo sie,ze nie ma nas na liscie. :wściekła/y: No pieknie!!! I jak sie tu nie denerwowac.
Mamy byc miedzy 11 a 12 . Zarodeczki ponoc potrzebuja 3 godziny na rozmrozenie. Tym sposobem rozumiem,ze oni nawet nie zwracaja uwagi na to,czy sie ladnie dziela ,czy nie. BRAK SLOW!!!!!! Poraz kolejny widze,ze ten szpital to prawdziwa fabryka, jak na tasmie. Nie wiem jakim cudem maja tak dobra reputacje, bo ja juz nie raz sie na nich zawiodlam.
Agapl - od rana mam urwanie glowy w pracy ale caly czas o tobie mysle i kiedy tylko moge zagladam na formum aby dowiedziec sie wiecej szczegolow. Calym sercem jestem z Toba i twoimi maluszkami. Wiem ze to zamieszanie nie pomaga w zachowaniu spokoju, zycze wiec wiele cierpliwosci i duzo pozytywnyh mysli. Zaciskam kciuki.

Hej dziewczyny, nie pojechałam do Bociana, bo @ spłatała mi figla i wczoraj nie przyszła...
dziś mam 28dc, zrobiłam test iiiii jest druga blada kreska
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

poszłam na betę i czekam, Boże może się udało
shocked.gif

ale strasznie boli mnie brzuch od 3 dni jak na przyjście @

Pełna Nadziei trzymam gracki za Ciebie:tak:
Widzę, że miałaś dopiero jechać, to byłoby pięknie, a Ty po in vitro, czy cud naturalny?

To dobrze:)) Miałaś dwa maleństwa podane?? Ilu dniowe?? Czym byłaś stymulowana i jaki protokół?? Robię wywiad środowiskowy, bo ja zaczynam procedurę chyba od grudnia. Przynajmniej tak sobie obliczyłam:))

Hej. Miałam podane 2 zarodki 2,5 dniowe.
Miałam krótki protokół - na Gonalu (150 jednostek). Mimo, że wyprodukowałam ok 25-30 pęcherzyków tylko 4 były dojrzałe więc gin powiedziała, że jak trzeba będzie następnym razem będziemy jechać na długim - podobno większa szansa na więcej dojrzałych pęcherzyków.

reklama
Do góry