Magdalena_wawa
Aktywna w BB
W poniedziałek 29.10 miałam pukcję - 8 jajeczek , jutro w sobotę 3.11 transfer i jestem zestresowana na maxa dobrze że jutro mam wziąść relanium Czy wy też tak się bałyście....?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za dobre słowa!witaj magdalena. ale czym sie denerwujesz? transferem czy ile zarodków będziesz miała z tych 8 pobranych komóreczek?
samym transferem nie masz się co stresować, to nie boli i trwa tylko chwile. ja bardzo się bałam ale do momentu aż dowiedziałam się ile mam zarodków. kiedy miałam w tej sprawie dzwonic do kliniki to aż mi niedobrze było, ale sam transfer to naprawde betka. będzie dobrze nic się nie stresuj. będziemy tu za ciebie trzymać kciuki. gdzie sie leczysz?