reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
pelna_nadzieji jak jest druga kreska to się udało!!! trzymam kciuki za wysoka betke!!!:-):-)
agapl faktycznie jakiś chaos tam w tej Twojej klinice:baffled: no ale najważniejsze, ze wyznaczyli Ci godzine i już niedługo bedziesz miała maluszki ze sobą:tak: Powodzenia!!!!

Ja juz dzwoniłam do kliniki i nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić. Transfer wyzanczyli nam na niedzielę, bo jak powiedzieli dzisiaj zarodki wygladają bardzo dobrze, ale zostało ich tylko 5:sorry2: i teraz nie wiem czy to dobry wynik jak do 3 doby tyle przeżyło? jaka jest szansa na to ze do niedzieli one przetrwają?? boje się, ze oni trochę zabardzo ryzykuja i nie bede miała po co jechać... Niby się ciesze, ze transfer w niedzielę, bo jak podaje się blastusia to jest wieksza szansa na powodzenie, ale znów 2 dni nerwówki i obaw czy malństwa przetrwają....

Hej Babeczki

Człowiek pozwolił sobie na trochę dłuższe leniuchowanie, a Wy już tyle tekstu naprodukowałyście :-D

Magdalena, trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. Musisz wierzyć, że się uda, bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu, jak nie cały.

Misia, ale z Ciebie agentka z tymi rezerwacjami:-D Uśmiałam się na maxa.

Agapl, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. Musi być dobrze. I czekam na wieści, jak już będziesz po.

Pełna_nadziei, trzymam kciuki za wysoka betę.

Roxii, nie denerwuj się. Jak przesunęli Ci transfer, to raczej wiedzą, co robią. Relaxxxxxxxxxxxxxxx.
A ja tańczę, kciuki zaciskam i wysyłam Ci pozytywna energię.

Pełna Nadziei trzymam gracki za Ciebie:tak:
Widzę, że miałaś dopiero jechać, to byłoby pięknie, a Ty po in vitro, czy cud naturalny?

Molla - ja w tym cyklu miałam zacząć moje 1sze ivf, więc cud naturalny, jeśli to to, nie mogę uwierzyć, jeszcze nigdy nawet cienia nie miałam, do tego emek w delegacji, i przytulanki były dzień po owu, i myslalam że to niemożliwe
w ogóle się nei spodziewaliśmy, emek ma 4,7mln/ml plemników
no u mnie to może byc jeszcze biochemiczna :baffled: więc staram sie opanowac radość

reklama
Do góry