reklama
coleta a wszystkie te 25 ci pobrali podczas punkcji?
czy wszystkie to nie wiem ale po punkcji okazało się, że tylko 4 się do czegoś nadawały - znaczy były jako to dr okreslił "bardzo ładne"
Pełna nadziei - pięknie
U mnie krew oddana... czekam jak na szpilkach...
pelna_nadzieji jak jest druga kreska to się udało!!! trzymam kciuki za wysoka betke!!!:-):-)
agapl faktycznie jakiś chaos tam w tej Twojej klinice no ale najważniejsze, ze wyznaczyli Ci godzine i już niedługo bedziesz miała maluszki ze sobą Powodzenia!!!!
Ja juz dzwoniłam do kliniki i nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić. Transfer wyzanczyli nam na niedzielę, bo jak powiedzieli dzisiaj zarodki wygladają bardzo dobrze, ale zostało ich tylko 5 i teraz nie wiem czy to dobry wynik jak do 3 doby tyle przeżyło? jaka jest szansa na to ze do niedzieli one przetrwają?? boje się, ze oni trochę zabardzo ryzykuja i nie bede miała po co jechać... Niby się ciesze, ze transfer w niedzielę, bo jak podaje się blastusia to jest wieksza szansa na powodzenie, ale znów 2 dni nerwówki i obaw czy malństwa przetrwają....
agapl faktycznie jakiś chaos tam w tej Twojej klinice no ale najważniejsze, ze wyznaczyli Ci godzine i już niedługo bedziesz miała maluszki ze sobą Powodzenia!!!!
Ja juz dzwoniłam do kliniki i nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić. Transfer wyzanczyli nam na niedzielę, bo jak powiedzieli dzisiaj zarodki wygladają bardzo dobrze, ale zostało ich tylko 5 i teraz nie wiem czy to dobry wynik jak do 3 doby tyle przeżyło? jaka jest szansa na to ze do niedzieli one przetrwają?? boje się, ze oni trochę zabardzo ryzykuja i nie bede miała po co jechać... Niby się ciesze, ze transfer w niedzielę, bo jak podaje się blastusia to jest wieksza szansa na powodzenie, ale znów 2 dni nerwówki i obaw czy malństwa przetrwają....
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hej Babeczki
Człowiek pozwolił sobie na trochę dłuższe leniuchowanie, a Wy już tyle tekstu naprodukowałyście
Magdalena, trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. Musisz wierzyć, że się uda, bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu, jak nie cały.
Misia, ale z Ciebie agentka z tymi rezerwacjami Uśmiałam się na maxa.
Agapl, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. Musi być dobrze. I czekam na wieści, jak już będziesz po.
Pełna_nadziei, trzymam kciuki za wysoka betę.
Roxii, nie denerwuj się. Jak przesunęli Ci transfer, to raczej wiedzą, co robią. Relaxxxxxxxxxxxxxxx.
A ja tańczę, kciuki zaciskam i wysyłam Ci pozytywna energię.
Człowiek pozwolił sobie na trochę dłuższe leniuchowanie, a Wy już tyle tekstu naprodukowałyście
Magdalena, trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. Musisz wierzyć, że się uda, bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu, jak nie cały.
Misia, ale z Ciebie agentka z tymi rezerwacjami Uśmiałam się na maxa.
Agapl, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. Musi być dobrze. I czekam na wieści, jak już będziesz po.
Pełna_nadziei, trzymam kciuki za wysoka betę.
Roxii, nie denerwuj się. Jak przesunęli Ci transfer, to raczej wiedzą, co robią. Relaxxxxxxxxxxxxxxx.
A ja tańczę, kciuki zaciskam i wysyłam Ci pozytywna energię.
No tym sie pocieszam, ze chyba wiedzą co robia, ale wiesz stres jest....roxii, bądź dobrej myśli!
Musimy zaufać, że lekarze wiedzą co robią.
Trzymam mocno kciuki za Twoją betkę!!! o której masz miec wynik????
pełna_nadziei83
Pełna Nadziei trzymam gracki za Ciebie
Widzę, że miałaś dopiero jechać, to byłoby pięknie, a Ty po in vitro, czy cud naturalny?
Molla - ja w tym cyklu miałam zacząć moje 1sze ivf, więc cud naturalny, jeśli to to, nie mogę uwierzyć, jeszcze nigdy nawet cienia nie miałam, do tego emek w delegacji, i przytulanki były dzień po owu, i myslalam że to niemożliwe
w ogóle się nei spodziewaliśmy, emek ma 4,7mln/ml plemników
no u mnie to może byc jeszcze biochemiczna więc staram sie opanowac radość
reklama
pełna_nadziei83
coleta &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: