reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Retiolandia, na dzien dzisiejszy lekarze nie przekrslili wszystkiego ,czyli jest NADZIEJA ,ze wszystko pojdzie w dobrym kierunku. Tego musimy sie trzymac!!!
Sadze jednak jak dziewczyny. Idz kochana do innego lekarza skonsultowac diagnoze. Nic nie wiadomo. Aparatura moze byc przeciez zawodna.Przygotuj nurtujace Cie pytania i lec na wizyte.

Coleta,Roxxi kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie jutro wielki dzien i stres. Prosze o kciukasy tance, kuksance i cokolwiek innego czarodziejskiego,zeby tylko wszytko przebieglo OK

reklama
Roxii,Coleta, lawendowy śnie,Alegoria, agapl13, Ysia oczywiście że trzymam za Was kciuki, Retiolandia dla maluszków wiele miłości i wiary, ze dadzą rade. trzcinka -gratulacje:-) Madzielanek - serduchem przy Tobie i wami wszystkimi

Załączniki

• 395274_376080495795103_213907467_n.jpg
    395274_376080495795103_213907467_n.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 37
Retiolandia- spróbuj innej opinii a o czeste usg sie nie mart. To chyba mit. Moja siostra miala zagrozona ciaze i usg co 2 tygodnie przez cale 9 miesiecy i zdrowego chlopaka urodzila. Tez miala cos na poczatku zlego z zarodkiem, lekarz dal jej 2 tygodnie na przeczekanie i po 2 tygodniach wszysko sie ustabilizowalo i Kuba juz do 4 klasy chodzi.

Coleta, Roxi Agapl
- fliudy ida w eter !!!

A ja tak doprawdy nie dowierzam, zawsze myslam ze jak w koncu zobacze 2 krechy to bedzie euforia. placz itp. A TU NIC.Bo sobie w glebi serducha mysle, poki na usg nie zobacze to nie uwierze. I tak powiedzialm chlopu, poki usg nie bedzie to sie za bardzo nie ekscytuje. Ale siostry juz wszyskie obdzwonilam z newsem.

reklama
Hej Dziewuszki :)

Sytuacaj na chwile obecna wyglada nastepujaco: DZwonimy do labo a tam jak zwykle burdel na kulkach.Pytaja sie,czy ktos do nas wczoraj dzwonil. :szok::szok::szok::szok::szok::szok:Oczywiscie ,ze nie. :wściekła/y:
Okazalo sie,ze nie ma nas na liscie. :wściekła/y: No pieknie!!! I jak sie tu nie denerwowac.
Mamy byc miedzy 11 a 12 . Zarodeczki ponoc potrzebuja 3 godziny na rozmrozenie. Tym sposobem rozumiem,ze oni nawet nie zwracaja uwagi na to,czy sie ladnie dziela ,czy nie. BRAK SLOW!!!!!! Poraz kolejny widze,ze ten szpital to prawdziwa fabryka, jak na tasmie. Nie wiem jakim cudem maja tak dobra reputacje, bo ja juz nie raz sie na nich zawiodlam.

Do góry