reklama
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
beta 107,38
Kinga_1
Pełna nadziei - skoro jest druga kreseczka to znaczy, że będzie super. Teraz trzeba się wybrać na betkę i potwierdzić a potem czekać na piękny wzrost
Coleta - będzie dobrze. Zobaczysz Kciuki za to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&
A ja czekam do poniedziałku na wizytę i zaczynam znów starania. Zaś przez leki, które brałam ostatnio do stymulacji wzrosła mi waga. Masakra jakaś prawie 2 kg do góry za parę dni. Niestety zastrzyki i leki hormonalne tak na mnie działają. Masakra normalnie. Oby tylko wraz z wzrostem wagi pojawiło się upragnione maleństwo to kij z wagą i z kg dodatkowymi.
Coleta - będzie dobrze. Zobaczysz Kciuki za to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&
A ja czekam do poniedziałku na wizytę i zaczynam znów starania. Zaś przez leki, które brałam ostatnio do stymulacji wzrosła mi waga. Masakra jakaś prawie 2 kg do góry za parę dni. Niestety zastrzyki i leki hormonalne tak na mnie działają. Masakra normalnie. Oby tylko wraz z wzrostem wagi pojawiło się upragnione maleństwo to kij z wagą i z kg dodatkowymi.
Kinga_1
Pełna nadziei - SUPER BETKA Fajnie, że Ci się udało od tak :-)
retiolandia
pełna nadziei - ale super cieszę się, że udało się naturalnie to daje wielkie nadzieje nam wszystkim gratuluję. Aby z dnia na dzień beta rosła jak szalona
Pełna nadziei, no to raz jeszcze gratulacje - piękny cud!
Co do wagi - ja też jestem załamana - nie mieszczę się w jeansy po tej stymulacji, brzuchol mi sterczy i jakaś napompowana jestem. Jem tyle co zwykle - więc to na pewno leki. No ale... czego się nie robi.
Co do wagi - ja też jestem załamana - nie mieszczę się w jeansy po tej stymulacji, brzuchol mi sterczy i jakaś napompowana jestem. Jem tyle co zwykle - więc to na pewno leki. No ale... czego się nie robi.
lawendowy_sen
Pełna_nadziei, ja tu jeszcze dobrze nie zdążyłam kciuków zacisnąć i tańca odtańczyć, a tu takie dobre wieści
GRATULUJĘ!!!!
GRATULUJĘ!!!!
reklama
Doniemika
Aktywna w BB
Pełna nadziei OGROMNE GRATULACJE!!!wspaniała wiadomość!
Coleta - kciuki moooocno zaciśnięte i czekamy!!!!
&&&&&&& kciuki za wszystkie kobitki!!!
Mam do Was pytanie,w poniedziałek mam zrobić kontrolnie progesteron,ale chyba nie trzeba być na czczo?bo już sama się zakręciłam i nie wiem..
Coleta - kciuki moooocno zaciśnięte i czekamy!!!!
&&&&&&& kciuki za wszystkie kobitki!!!
Mam do Was pytanie,w poniedziałek mam zrobić kontrolnie progesteron,ale chyba nie trzeba być na czczo?bo już sama się zakręciłam i nie wiem..
Podziel się: