reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki Annemarie, jezu az sie boje tego czytac bedzie kolejna schiza [emoji12] wiesz co, ja w ogole nic nie wiedzialam wtedy na ten temat, a zalecenie lekarza przez sms po spadajacej becie bylo odstawic wszytskie leki...no to odstawilam [emoji33]
A to z encortonu trzeba stopniowo schodzić... ? Ja zawsze od negatywnej bety odstwialam wszystkie leki od razu z dnia na dzień... Encorton też...

wcale - chodzę prywatnie to lekarza z kilniki, ale w innej placówce

Ja planuje prywatnie do mojego chodzic, w medicoverze nie znają się za bardzo so wyprowadzaniu ciąż z invitro i kręcą nosem ze jakie estrogeny i w ogóle
No chyba ze ktoś poleci jakiegoś lekarza z medicovera warszawskiego. Oczywiście jak w przyszłym tygodniu okaże się ze coś tam wyhodowałam q brzuchu. ;)))

reklama
Ja planuje prywatnie do mojego chodzic, w medicoverze nie znają się za bardzo so wyprowadzaniu ciąż z invitro i kręcą nosem ze jakie estrogeny i w ogóle
No chyba ze ktoś poleci jakiegoś lekarza z medicovera warszawskiego. Oczywiście jak w przyszłym tygodniu okaże się ze coś tam wyhodowałam q brzuchu. ;)))
Ja też będę polować na jakiegoś dobrego specjalistę w Warszawie oczywiście o ile się uda:) to dawajmy sobie znać, właśnie żeby wiedział jak przejąc i prowadzić pacjentkę po in in vitro.

Do góry