NovumMogę zapytać w jakiej klinice tak sobie liczą? Na szczęscie w Bocianie za to nie kasują, ale odbijają sobie na czymś innym heheh
reklama
lafantynka
Fanka BB :)
A to ja szczęśliwie same 777@Sol ja obstawiam, że beta będzie 800. [emoji4]
Never give up
Cały czas [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte ;-)Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
Oj ten nasz Stefcio Mochikanin robi nam horrory, robiłam zakupy i czekałam na wiadomość od Ciebie... ;-)
Czyli Aga jak przetrwa to transfer w następnym cyklu? ;-)
Mieciu85
Przy dobrych wiatrach , bede miala za jakis tydz transferprzy zlych w nastepnym cyklu
No to trzymamy za te dobre! Czyli jednak moze beda mogli to endometrium z zarodkiem skoordynowac?
chlopkers
Encorton odstawiaj stopniowo. Ja bralam 1,5 tabl (to chyba 7.5mg). Jeden lekarz kazal odstawiac po pol tabletki i brac dana dawke przez 3 dni, a drugi mowil, zeby brac dana dawke przez tydzien.@gosia321 @annemarie @dżoasia
Dziewczynki - muszę odstawić encorton bo transferu nie będzie , biorę 10 dzień dawkę 10mg raz dziennie. Moge tak z dnia na dzień odstawić ? Będę żyła ?
chlopkers
Aga mocne kciuki za kropka[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] w przyszlym cyklu po niegi wrocisz [emoji173]Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
reklama
NataliaNNN
Novum
Sol gdzie jesteś????@Sol niech oni sie nad nami wszystkimi zlituja w tym labie! Daj znac kochana jak tylko cos bedzie wiadomo[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: