chlopkers
Fanka BB :)
W Novum placicie za recepty?? Kurcze to my tylko za wizyty placilismyNovum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Novum placicie za recepty?? Kurcze to my tylko za wizyty placilismyNovum
Samo lezenie nie zaszkodzi ale juz klej do rzes hmmm naturalny to on nie jest wiec moze bardziej podrazniac w ciazy masz bardziej wysuszone oko ja bym sobie darowalaJa tez nie robię, wogole zastanawiam się nad rzęsami bo już byłby czas się wybrac ale nie wiem czy to dobrze leżeć na plecach bez ruchu 1,5h? Co myślicie?
Witamy, rozgość się i trzymam kciuki.Cześć wszystkim! Bardzo chciałabym dołączyć do Waszej grupy, mam nadzieję, że można...w zeszły czwartek miałam in vitro i już zaczynam świrować mocno, łapać doły że się nie udało. Chyba potrzebuję po prostu się wygadać, a wśród znajomych nie mam z kim pogadać o tym zbytnio:/ Najbardziej stresuję się tym, że absolutnie nic nie czuję...żadnego kłucia jajników, pobolewania podbrzusza,bólu piersi, cisza jak makiem zasiał. Jedyne co, to po zastrzykach z Clexane zrobiły mi się teraz okropne krwiaki, nigdy tak nie reagowałam na ten lek, co dodatkowo mnie martwi..ale to przynajmniej mogę skonsultować z lekarzem. Wiem że jeszcze jest wcześnie i powinnam się nastawiać pozytywnie, ale to moje pierwsze in vitro, bardzo to wszystko przeżywam
Hej witaj, jesli Mialas podana blastke to jutro smigaj na bete [emoji4] [emoji110]Cześć wszystkim! Bardzo chciałabym dołączyć do Waszej grupy, mam nadzieję, że można...w zeszły czwartek miałam in vitro i już zaczynam świrować mocno, łapać doły że się nie udało. Chyba potrzebuję po prostu się wygadać, a wśród znajomych nie mam z kim pogadać o tym zbytnio:/ Najbardziej stresuję się tym, że absolutnie nic nie czuję...żadnego kłucia jajników, pobolewania podbrzusza,bólu piersi, cisza jak makiem zasiał. Jedyne co, to po zastrzykach z Clexane zrobiły mi się teraz okropne krwiaki, nigdy tak nie reagowałam na ten lek, co dodatkowo mnie martwi..ale to przynajmniej mogę skonsultować z lekarzem. Wiem że jeszcze jest wcześnie i powinnam się nastawiać pozytywnie, ale to moje pierwsze in vitro, bardzo to wszystko przeżywam
No to lekarz dal ciala, ze Cie nie poinformowal. Nie mialas obowiazku tego wiedziecDzieki Annemarie, jezu az sie boje tego czytac bedzie kolejna schiza [emoji12] wiesz co, ja w ogole nic nie wiedzialam wtedy na ten temat, a zalecenie lekarza przez sms po spadajacej becie bylo odstawic wszytskie leki...no to odstawilam [emoji33]
No to lekarz dal ciala, ze Cie nie poinformowal. Nie mialas obowiazku tego wiedziec
mega za dobre wiatr ... ale nie takie po grochówceW takim razie zaciskamy [emoji110][emoji110][emoji110] najmocniej jak się da aby odbył się za tydzień transfer.
Niech już Cię tak ta natura nie męczy [emoji7][emoji173][emoji173]
Coś czuję, że blastuś się podzielił. Beta piękna. Gratuluję Mamusiu. [emoji8]Jessuu. Jeeeeesssttt!
963.2!
Dopiero dotarły wyniki dziewczynki. Przepraszam za zawieszenie.
Będę na bb późnym wieczorem!
Ale się cieszę!!! Dziękuję kochane!