gosia321
Fanka BB :)
TakDziewczyny czy komuś się udało po CB?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny czy komuś się udało po CB?
Kochana nie mam pojecia. Ale wszedzie gdzie tylko sie spotkalam z tematem odstawiania encortonu, wszyscy mowia, ze to steryd i ze trzeba stopniowo.Chlopkers, ja teraz tez mam od wujka jarka zalecenia stopniowego odstawiania, a przy ostatnim transferze nie wiedzialam i odstawilam 10mg z dnia na dzien bylo ok ale jakie tego moga byc konsekwencje?
nie liczy się wartość tylko przyrost ale ja miałam podobnie9dp 3.9
10dpt 4.9
12 dot 9.2
Ja od razu po rejestracji akcji serduszka. Moj gin przyjmuje mnie zawsze na nfzDziewczęta, którym się szczęśliwie udało, tak z ciekawości kiedy przeszliście na prowadzenie ciąży do lekarza nfz z kliniki leczenia niepłodności?
Walczy kochany walczy bedzie zniego silna dziewucha [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256]Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
A opowiesz mi jak to u ciebie było i co dalej?
Pewnie juz ktos ci odpowiedzial@gosia321 @annemarie @dżoasia
Dziewczynki - muszę odstawić encorton bo transferu nie będzie , biorę 10 dzień dawkę 10mg raz dziennie. Moge tak z dnia na dzień odstawić ? Będę żyła ?