NataliaNNN
Fanka BB :)
Ok dzięki, u mnie to jeszcze nie wiadomo co i jak, więc nie mam nawet co planować. Ale ta ciekawośćwcale - chodzę prywatnie to lekarza z kilniki, ale w innej placówce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dzięki, u mnie to jeszcze nie wiadomo co i jak, więc nie mam nawet co planować. Ale ta ciekawośćwcale - chodzę prywatnie to lekarza z kilniki, ale w innej placówce
Encorton odstawiaj stopniowo. Ja bralam 1,5 tabl (to chyba 7.5mg). Jeden lekarz kazal odstawiac po pol tabletki i brac dana dawke przez 3 dni, a drugi mowil, zeby brac dana dawke przez tydzien.
W takim razie zaciskamy [emoji110][emoji110][emoji110] najmocniej jak się da aby odbył się za tydzień transfer.Przy dobrych wiatrach , bede miala za jakis tydz transferprzy zlych w nastepnym cyklu
Nie trzeba , moje endo jest mniejsze niz na zdjeciu, oprocz tego mam jakies zapalenie, ktore lekarz z Pragi rozpoznal , a ten ciul tutaj nie. Trzeba leczyc, jutro punkcja i dowiem sie co i jak dalej.No to trzymamy za te dobre! Czyli jednak moze beda mogli to endometrium z zarodkiem skoordynowac?
Lama a poprzednia?12dpt beta 9.2
Link do: ► Encorton (prednizon) - Medycyna Praktyczna
Mieciu, przy malych dawkach raczej nic ci nie bedzie, ale nie rob tego wiecej.plisss
Wyzej jest opis co to za swinstwo jest
Ja mam ba szczescie obcykanego meza i duzo lekarzy wokoło, na pocieszenie powiem ci ze tez ten numer zrobilam na zasadzie, aaaa , nic nie bedzie. O reszte nie pytajDzieki Annemarie, jezu az sie boje tego czytac bedzie kolejna schiza [emoji12] wiesz co, ja w ogole nic nie wiedzialam wtedy na ten temat, a zalecenie lekarza przez sms po spadajacej becie bylo odstawic wszytskie leki...no to odstawilam [emoji33]
Nie trzeba , moje endo jest mniejsze niz na zdjeciu, oprocz tego mam jakies zapalenie, ktore lekarz z Pragi rozpoznal , a ten ciul tutaj nie. Trzeba leczyc, jutro punkcja i dowiem sie co i jak dalej.