reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Encorton odstawiaj stopniowo. Ja bralam 1,5 tabl (to chyba 7.5mg). Jeden lekarz kazal odstawiac po pol tabletki i brac dana dawke przez 3 dni, a drugi mowil, zeby brac dana dawke przez tydzien.

Chlopkers, ja teraz tez mam od wujka jarka zalecenia stopniowego odstawiania, a przy ostatnim transferze nie wiedzialam i odstawilam 10mg z dnia na dzien bylo ok ale jakie tego moga byc konsekwencje?

Dzieki Annemarie, jezu az sie boje tego czytac bedzie kolejna schiza [emoji12] wiesz co, ja w ogole nic nie wiedzialam wtedy na ten temat, a zalecenie lekarza przez sms po spadajacej becie bylo odstawic wszytskie leki...no to odstawilam [emoji33]
Ja mam ba szczescie obcykanego meza i duzo lekarzy wokoło, na pocieszenie powiem ci ze tez ten numer zrobilam na zasadzie, aaaa , nic nie bedzie. O reszte nie pytaj:baffled:;)

reklama
Nie trzeba , moje endo jest mniejsze niz na zdjeciu, oprocz tego mam jakies zapalenie, ktore lekarz z Pragi rozpoznal , a ten ciul tutaj nie. :(Trzeba leczyc, jutro punkcja i dowiem sie co i jak dalej.

No to przynajmniej dobrze, ze lekarz rozpoznal! Czyli jeszcze moze nie wszystko stracone w tym cyklu, trzymamy za jajeczka jutro [emoji110]

Do góry