Juz mu powiedzialam, ze jak tescie teraz w weekend przyjada to ja zakladam czapke niewidke i mam ich gdzies albo bede wlasnie nawijala o pogodzie jak tylko jakies durne pytanie padnie (dopoki nie wybuchne) xDMój to też taka klepa jest. Ja się na niego nie złoszczę, bo to nie ma większego sensu. Tobie też radzę odpuścić, bo się wykończysz. [emoji11] Może on tak stres odreagowuje? Co do trzymania się zaleceń, to oni chyba nie do końca to wszystko kumają i przez to, że nie czytają tyle co my, nie analizują wszystkiego, to mają takie lekkie podejście do sprawy. Nie wiem, co Ci poradzić.
Najważniejsze teraz, to relaks. Powiedz mu, że potrzebujesz komfortowych warunków, bo stres źle wpływa na zarodki. I żeby stanął na wysokości zadania. Po prostu kawa na ławę. A Ty czytaj książki, oglądaj filmy, kabarety i miej cały świat (w tym teściów) w nosie. [emoji11]
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
redferrari
wcale - chodzę prywatnie to lekarza z kilniki, ale w innej placówceDziewczęta, którym się szczęśliwie udało, tak z ciekawości kiedy przeszliście na prowadzenie ciąży do lekarza nfz z kliniki leczenia niepłodności?
Justin87
Jest to dobra wiadomość, że się wziął za siebie. Trzymam mocno kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
motylek24
Kurcze co im zależy. Uciekaj od takiego lekarza rodzinnego. Ja za swoją lekarką rodzinną przeniosłam się do innej przychodni i muszę dojeżdżać ale nie żałuję. Jak po porodzie poszłam do niej w opłakanym stanie, dieta elminacyjna doprowadziła do mojej mega chudości, to przepisała mi mleko dla niemowląt takie hypoalergiczne i kazała pić. Oczywiście mleko było na receptę refundowaną. Wiele razy ratowała mnie receptami ginekogicznymi i innymi. Szukajcie dobrych i życzliwych lekarzy aż znajdziecie bo warto.To ja dziś byłam u lekarza rodzinnego żeby mi kleksan przepisał refundowany, bo mam udokumentowaną niewydolność zastawkowa żył w obu nogach -odmówił dziad. Ale się z nim pokłóciłam......
Agniecha1508
nie.... powiedzieli , ze wszedł w stadium morulii M4Agniecha ,wiesz ile Stefan mial blastomerow?
przedwczoraj miał 6
Ostatnia edycja:
reklama
@Agniecha1508
Podziel się: