reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój to też taka klepa jest. Ja się na niego nie złoszczę, bo to nie ma większego sensu. Tobie też radzę odpuścić, bo się wykończysz. [emoji11] Może on tak stres odreagowuje? Co do trzymania się zaleceń, to oni chyba nie do końca to wszystko kumają i przez to, że nie czytają tyle co my, nie analizują wszystkiego, to mają takie lekkie podejście do sprawy. Nie wiem, co Ci poradzić.
Najważniejsze teraz, to relaks. Powiedz mu, że potrzebujesz komfortowych warunków, bo stres źle wpływa na zarodki. I żeby stanął na wysokości zadania. Po prostu kawa na ławę. A Ty czytaj książki, oglądaj filmy, kabarety i miej cały świat (w tym teściów) w nosie. [emoji11]
Juz mu powiedzialam, ze jak tescie teraz w weekend przyjada to ja zakladam czapke niewidke i mam ich gdzies albo bede wlasnie nawijala o pogodzie jak tylko jakies durne pytanie padnie (dopoki nie wybuchne) xD

reklama
Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.

Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
Jest to dobra wiadomość, że się wziął za siebie. Trzymam mocno kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]

To ja dziś byłam u lekarza rodzinnego żeby mi kleksan przepisał refundowany, bo mam udokumentowaną niewydolność zastawkowa żył w obu nogach -odmówił dziad. Ale się z nim pokłóciłam......
Kurcze co im zależy. Uciekaj od takiego lekarza rodzinnego. Ja za swoją lekarką rodzinną przeniosłam się do innej przychodni i muszę dojeżdżać ale nie żałuję. Jak po porodzie poszłam do niej w opłakanym stanie, dieta elminacyjna doprowadziła do mojej mega chudości, to przepisała mi mleko dla niemowląt takie hypoalergiczne i kazała pić. Oczywiście mleko było na receptę refundowaną. Wiele razy ratowała mnie receptami ginekogicznymi i innymi. Szukajcie dobrych i życzliwych lekarzy aż znajdziecie bo warto.

reklama
Do góry