reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

retiolandia myśl pozytywnie, ja wiem że jest ciężko i łatwo się mówi, ale musisz mocno wierzyć że się uda i będzie wszystko dobrze.
Przez negatywne myśli, jak np. zmartwienia, czy też myśli o chorobie, zamyka się możliwość napływu tej siły, co każdy może z łatwością na sobie zaobserwować. A ponieważ proces regulacyjny jest wynikiem działania wpływającej siły, przebieg tego procesu regulacyjnego jest zależny od nieprzerwanego wpływu uzdrawiającej siły. W ten sposób jest łatwo zrozumieć, dlaczego Bruno Groening ciągle upominał, aby w okresie procesu przestawienia się organizmu szczególnie uważać, jakimi ludźmi człowiek się otacza.

reklama
marcysiowa - zarodek jest za mały i ma bardzo wolne bicie serca 75 na min. Wiek ciąży to 6 tyg. 4 dni a on wygląda na 5 tyg. i 3 dni. Mam napisane, że czynnośc serca bardzo wolna.

sonysony- bardzo podoba mi się twoje naukowe podejście do tematu, pracuję w nauce więc chyba to do mnie przemawia. Dziękuję bardzo będę się starać myśleć pozytywnie choć może nie od dziś.

hola - dziękuje za wsparcie jestem z Wami cały czas tylko muszę dojśc do siebie

Retiolandia, może konsultacja z innym lekarzem, to wcale nie taki zły pomysł, co?Umów się na wizytę, bo psychicznie się wykończysz.
Trzymaj się. Wierzę, że będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Retiolandia domyślam się jak musi Ci byc ciężko i wiem, że nie łatwo teraz o optymizm, ale nie trac nadzieji, trzymam mocno kciuki za Twojego maluszka żeby z każdym dniem był silniejszy i zdrowo rósł!!!:tak: Dziewczyny tu dobrze podpowiadają, jak masz taką mozliwość to może idź do innego lekarza żeby to skonsultowac, po co masz się przez te 2 tygodnie tak stresowac, wykończysz się bidulko. A swoją drogą nierozumiem dlaczego oni każą tak długo czekać, przeciez wiadomo ze człowiek się martwi, a to nie jest dobre dla kruszyki. Jejku nie wiem jak Cię pocieszyć, musisz po prostu być silna i wierzyć że Twój mały cud przetrwa i wszystko dobrze się zakończy!!!

Dzięki za kciuki dziewczyny, oczywiscie jak tylko będę coś wiedziała to dam znać;-) Zaraz idę spac żeby szyko było rano, bo stres mnie zżera...

dziewczyny - dziękuję bardzo za słowa otuchy, może się wybiorę faktycznie na usg gdzieś indziej, przepraszam, że taki niemiły nastrój tu wprowadzam. Trzymam za wasze powodzenie

reklama
retiolandia jak juz nie raz tu było powiedziane po to tu jestesmy zeby dzielic radości i smutki, oby tych pierwszych było duzo duzo wiecej tego nam wszystkim zycze:-)

Do góry