reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hola- zastanawiam się nad tym, ale na razie się boję i nie mogę podjąć tej decyzji. Wiesz słyszałam, że te fale co wysyła się żeby usłyszeć serce tak młodego płodu nie są najzdrowsze dla niego, więc nie wiem czy nie pogorszę sprawy. To aż niemożliwe żeby to była prawda wszystko dobrze szło beta wysoka, a tu taki wypadek losu.

retiolandia biedna jesteś, smutno mi jak czytam przez co przechodzisz :-( Mimo wszystko wierzę, że będzie wszystko dobrze z maluszkiem :tak:. Nie poddawaj się.

Alegoria o tobie też pamietam i cały czas trzymam kciuki żeby wszystko okazało sie w najlepszym porzadku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
Idziesz jutro powtórzyć betę? tak czy inaczej musi byc dobrze:tak:.trzymaj sie dzielnie!!!

Hola - dziękuję za pamięć jestem w rozsypce, z tego co czytałam szanse na przeżycie są małe, nie wiem jak zagospodarować sobie czas do piątku za dwa tygodnie. NIe wiem co robić.

retiolandia - a moze wybierzesz sie do innego lekarza nie poddawaj sie jeszcze i nie zalamuj. trzymaj sie i wierz w to ze malenstwo rozwinie sie dobrze.

hola - ja powoli zaczynam tracić nadzieję, to jest bardzo smutne, ale niestety chyba się nie uda, choć wszystko wskazywało na cud. Na razie nie mam siły na kolejną próbę, zresztą środków też nie.

Trzymam za Was dziewczyny

Retiolandia ale o co chodzi? Przecież wszystko u Ciebie w porządku? Masz jakieś złe objawy? Napisz co się dzieje.

Coleta jutro kciuki masz jak w banku. Czy jeszcze ktoś sobie życzy?

reklama
retiolandia rozumiem ze w tej chwili nie masz siły na optymizm więc będę za Ciebie pozytywnie myslała, pogadam z tadziem i będzie dobrze, zobaczysz:happy:

Do góry