reklama
retiolandia
Fanka BB :)
hola- zastanawiam się nad tym, ale na razie się boję i nie mogę podjąć tej decyzji. Wiesz słyszałam, że te fale co wysyła się żeby usłyszeć serce tak młodego płodu nie są najzdrowsze dla niego, więc nie wiem czy nie pogorszę sprawy. To aż niemożliwe żeby to była prawda wszystko dobrze szło beta wysoka, a tu taki wypadek losu.
madzialenak
mama na pełen etat
retiolandia biedna jesteś, smutno mi jak czytam przez co przechodzisz :-( Mimo wszystko wierzę, że będzie wszystko dobrze z maluszkiem . Nie poddawaj się.
madzialenak
mama na pełen etat
roxii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie.
Alegoria o tobie też pamietam i cały czas trzymam kciuki żeby wszystko okazało sie w najlepszym porzadku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
Idziesz jutro powtórzyć betę? tak czy inaczej musi byc dobrze.trzymaj sie dzielnie!!!
Idziesz jutro powtórzyć betę? tak czy inaczej musi byc dobrze.trzymaj sie dzielnie!!!
Hola - dziękuję za pamięć jestem w rozsypce, z tego co czytałam szanse na przeżycie są małe, nie wiem jak zagospodarować sobie czas do piątku za dwa tygodnie. NIe wiem co robić.
retiolandia - a moze wybierzesz sie do innego lekarza nie poddawaj sie jeszcze i nie zalamuj. trzymaj sie i wierz w to ze malenstwo rozwinie sie dobrze.
retiolandia
Fanka BB :)
hola - ja powoli zaczynam tracić nadzieję, to jest bardzo smutne, ale niestety chyba się nie uda, choć wszystko wskazywało na cud. Na razie nie mam siły na kolejną próbę, zresztą środków też nie.
Trzymam za Was dziewczyny
Trzymam za Was dziewczyny
reklama
Podziel się: