reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W poniedziałek miałam pierwszy transfer. Niemal całe dnie przesypiam na Relanium. Tez dostajecie? Jutro pierwsza weryfikacja... Mam nadzieję, że pozytywna, choć staram się myśleć obiektywnie. Czy może być dodatnia beta tak szybko?
W 3 dpt nie spodziewaj się absolutnie dodatniego wyniku. U mnie wyszła beta 0.2, w tym czasie lekarze patrzą tylko na progesteron i estradiol. Także jak wyjdzie beta 0 to wciąż to nic nie znaczy i niczego nie przekreśla

Możesz już zrobić. To koszt ok. 6-8 zł w szpitalnym laboratorium. Będziesz spala spokojnie jak wynik będzie dobry.
Doczytałam jeszcze, że odpisałaś o świeżej krwi. Pokaż się lekarzowi. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*

Dzieki kochana tylko ja jestem w uk, jesli bym pojechala do szpitala to prwnie pare godizn posiedzie wiec chyba pozostaje mi do rana czekac na przychodnie.

Z samego rana pobierz mocz.
A w oczekiwaniu na wynik pozniej kup sobie sok 100% zurawiny. Kwasny. Ale pomoze wyplukac bakterie. Pij duzo duzo. Bedzie dobrze.

Dziekuje kochana, tak zrobie, moze teraz jescze bede pila duzo wody z cytryna w miedzyczasie, moze to tez cos pomoze... kurcze zawsze cos musi byc :(

W 3 dpt nie spodziewaj się absolutnie dodatniego wyniku. U mnie wyszła beta 0.2, w tym czasie lekarze patrzą tylko na progesteron i estradiol. Także jak wyjdzie beta 0 to wciąż to nic nie znaczy i niczego nie przekreśla
Dziękuję. To będę czekać na kolejną weryfikację :) tylko po co każą betę oznaczać tak szybko :/

reklama
Do góry