Sol
Fanka BB :)
Cudowna. Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Ciotki klotki walczymy[emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] za każdą z Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna. Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Ciotki klotki walczymy[emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] za każdą z Was
W 3 dpt nie spodziewaj się absolutnie dodatniego wyniku. U mnie wyszła beta 0.2, w tym czasie lekarze patrzą tylko na progesteron i estradiol. Także jak wyjdzie beta 0 to wciąż to nic nie znaczy i niczego nie przekreślaW poniedziałek miałam pierwszy transfer. Niemal całe dnie przesypiam na Relanium. Tez dostajecie? Jutro pierwsza weryfikacja... Mam nadzieję, że pozytywna, choć staram się myśleć obiektywnie. Czy może być dodatnia beta tak szybko?
u mnie w 3dpt 0. w 6dpt 20W 3 dpt nie spodziewaj się absolutnie dodatniego wyniku. U mnie wyszła beta 0.2, w tym czasie lekarze patrzą tylko na progesteron i estradiol. Także jak wyjdzie beta 0 to wciąż to nic nie znaczy i niczego nie przekreśla
Tak i żurawinę suszoną też kup. [emoji4]Z samego rana pobierz mocz.
A w oczekiwaniu na wynik pozniej kup sobie sok 100% zurawiny. Kwasny. Ale pomoze wyplukac bakterie. Pij duzo duzo. Bedzie dobrze.
Możesz już zrobić. To koszt ok. 6-8 zł w szpitalnym laboratorium. Będziesz spala spokojnie jak wynik będzie dobry.
Doczytałam jeszcze, że odpisałaś o świeżej krwi. Pokaż się lekarzowi. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
Z samego rana pobierz mocz.
A w oczekiwaniu na wynik pozniej kup sobie sok 100% zurawiny. Kwasny. Ale pomoze wyplukac bakterie. Pij duzo duzo. Bedzie dobrze.
Dziękuję. To będę czekać na kolejną weryfikację tylko po co każą betę oznaczać tak szybko :/W 3 dpt nie spodziewaj się absolutnie dodatniego wyniku. U mnie wyszła beta 0.2, w tym czasie lekarze patrzą tylko na progesteron i estradiol. Także jak wyjdzie beta 0 to wciąż to nic nie znaczy i niczego nie przekreśla
u mnie w 3dpt 0. w 6dpt 20
Dziękuję. Nie mogę się doczekać juz 6dptu mnie w 3dpt 0. w 6dpt 20
Bo to taki ich zestaw "must have" chyba haha, po tak wczesnej weryfikacji zakładam że łączysz się w jednej z klinik invicta [emoji16]Dziękuję. To będę czekać na kolejną weryfikację tylko po co każą betę oznaczać tak szybko :/