Aaa rozumiem. Bądź dobrej myśli i pij dużo. Martwienie się na zapas nic nie pomożeDzieki kochana tylko ja jestem w uk, jesli bym pojechala do szpitala to prwnie pare godizn posiedzie wiec chyba pozostaje mi do rana czekac na przychodnie.
reklama
anetka303
Fanka BB :)
U mnie w 3 dpt było 0.2 a w 6 dpt już 49 ale ja mam blizniaki z tamtego transferuu mnie w 3dpt 0. w 6dpt 20
Tak chyba nie zrobię tej pierwszej bety. Po co się stresować.Bo to taki ich zestaw "must have" chyba haha, po tak wczesnej weryfikacji zakładam że łączysz się w jednej z klinik invicta [emoji16]
sssurykatka
Wiem, ja kiedyś też o ivf nie myślałam a potem się szybciutko przekonałam jak się okazało, że nie ma innej opcji. Idąc tą drogą może przekonam się do opcji nd lub kd jeśli będzie taka potrzeba... człowiek zaskakująco szybko się przystosowuje.Ja widze ze moja granica bardzo szybko sie przesuwa. Kiedys nie chcialam ivf i szybciutko zmienilam zdanie jak trzeba było o kd nie bylo mowy ale juz o tym mysle wiec tak to...
anetka303
Ona nic nie wnosi ale jak chcą to ja bym zrobiłaTak chyba nie zrobię tej pierwszej bety. Po co się stresować.
Mieciu85
Aaa rozumiem. Bądź dobrej myśli i pij dużo. Martwienie się na zapas nic nie pomoże
Dzieki Anius [emoji173]️ kurcze bylam znowu w toalecie i ewidentnie jakies zapalenie pecherza bo mikro skrzepiki krwi polecialy i rozowy mocz i pecherz jakby piecze. Sprawdalaam w pochwie wlozylam buala yabletke lutinusa i wyciagnelam i czysto. Kurcze ale ta krew w moczy nie wyglada dobrze zastanawiam sie czy jednak na ta izbe przyjec nie pojechac czy panikuje kobitki?
sunrisea
jeszcze trochę , zleciDziękuję. Nie mogę się doczekać juz 6dpt
A bierzesz jakieś leki przeciwkrzepliwe?Dzieki Anius [emoji173]️ kurcze bylam znowu w toalecie i ewidentnie jakies zapalenie pecherza bo mikro skrzepiki krwi polecialy i rozowy mocz i pecherz jakby piecze. Sprawdalaam w pochwie wlozylam buala yabletke lutinusa i wyciagnelam i czysto. Kurcze ale ta krew w moczy nie wyglada dobrze zastanawiam sie czy jednak na ta izbe przyjec nie pojechac czy panikuje kobitki?
reklama
Sol
Dziękuję. Ja też jestem nastawiona na czekanie, nie mam wyjścia. Jutro 19 godz... xSol to jutro znowu mamy zawali do wieczora czekamy?
Nastawiam sie
Podziel się: