reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja widze ze moja granica bardzo szybko sie przesuwa. Kiedys nie chcialam ivf i szybciutko zmienilam zdanie jak trzeba było o kd nie bylo mowy ale juz o tym mysle wiec tak to...
Wiem, ja kiedyś też o ivf nie myślałam a potem się szybciutko przekonałam jak się okazało, że nie ma innej opcji. Idąc tą drogą może przekonam się do opcji nd lub kd jeśli będzie taka potrzeba... człowiek zaskakująco szybko się przystosowuje.

Aaa rozumiem. Bądź dobrej myśli i pij dużo. Martwienie się na zapas nic nie pomoże ;)

Dzieki Anius [emoji173]️ kurcze bylam znowu w toalecie i ewidentnie jakies zapalenie pecherza bo mikro skrzepiki krwi polecialy i rozowy mocz i pecherz jakby piecze. Sprawdalaam w pochwie wlozylam buala yabletke lutinusa i wyciagnelam i czysto. Kurcze ale ta krew w moczy nie wyglada dobrze zastanawiam sie czy jednak na ta izbe przyjec nie pojechac czy panikuje kobitki?

Dzieki Anius [emoji173]️ kurcze bylam znowu w toalecie i ewidentnie jakies zapalenie pecherza bo mikro skrzepiki krwi polecialy i rozowy mocz i pecherz jakby piecze. Sprawdalaam w pochwie wlozylam buala yabletke lutinusa i wyciagnelam i czysto. Kurcze ale ta krew w moczy nie wyglada dobrze zastanawiam sie czy jednak na ta izbe przyjec nie pojechac czy panikuje kobitki?
A bierzesz jakieś leki przeciwkrzepliwe?

reklama
Do góry