reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję bardzo bardzo za wiare ale obiecać nie mogę... Już kupiłam następne ale obiecuję że Was nie będę denerwować :*
Kochana Ty siebie nie denerwuj [emoji4] i kropka tez mysle ze nie ma sensu narazac na niepotrzebne stresy [emoji4] czekamy na piekny przyrost [emoji173][emoji173]

Nie ciemne - takie jakby mikro bąbelki, ja takie miewam od slonca (jak sie siedzi przez wiekszosc dnia w czelusciach piekielnych to potem od slonca i swiatla dziennego sie robia dziwne rzeczy na fejsie:p). A przy czytaniu mialam wczoraj dopalacza - po lebkach przelecialam bo szukalam wiadomosci od @Sol :D
Kurde ze starej ekipy to chyba zoslalam ja z @anett96 i @Kurcia, wszystkie juz sie szykujecie do odlotu albo juz rozpakowane jestescie. Se czlowiek nie zdaje sprawy z tego jak ten czas zapierd.la.
Trzymam kciuki zeby Jasiek wyszedl szybko, bezproblemowo i w miare bezbolesnie :)
Nooo malo nas tu zostalo. Oby to znaczylo ze zaraz nasza kolej, a nie ze jestesmy beznadziejnymi przypadkami, ktore zostana tu jeszcze 50 lat i beda o nas krazyc legendy ;)

Eskimosow nigdy nie mam. To byłaby moja 4 pełna procedura. Zastanawiam się nad chwalonym ojcem chrzestnym z łodzi przed kolejną próba. Nie wiem również czy nie zmienic kliniki...
Wujka Jarka oczywiscie polecam u mnie tez zawsze bylo to samo beta nigdy nie pokazala nic innego niz 0 po leczeniu immuno udalo sie. Wczesniej tez 3 pelne procedury nigdy mrozakow mimo tego ze zawsze bylo 8-10 zaplodnionych zarodkow. Przy 4 podejsciu zmiana kliniki na taka z dobrym labem i byly mrozaki i jest ciaza ;)
Gdzie sie leczysz ?

reklama
Nie wiem kto i kiedy zawinił, czy przy przenoszeniu, czy w labie. Wiem że winny się nie znajdzie... najbardziej mi szkoda bo zarodki "młodsze" od nas, bardzo dobre, może gdybyśmy się nie przenosili, może gdybyśmy wybrali inny cykl... takich "może" mam w głowie milion.
Kolejny raz nie zamierzamy podchodzić do procedury.

Do góry