Uwaga - będzie dłuuugo
Tyle naskrobałyście
Kolorowe nie jest, ale miano masz dośc niskie, na to się łyka sterydzik i ma byc git. Jeśli mąż ma coś nie tam z nasieniem może warto zbadac też u niego - da niego ewentualnie też byłby steryd.
Anetko przywołuje Cię do porządku
Wiem, że najgorzej jest sie ebrć, aaaaaale - jak sie już zbierzesz i zadzwonisz to potem na wizytę już nie pasuje nie iść, a o pierwszej wizycie kolejna it i jakoś się wkręcisz w ten rytm od nowa
Jest ciężko, ale zobaczysz, że łatwiej jest działać, a stanie w miejscu to dodatkowy czas na roztrząsanie przeszłości. Los Cię nie szczędzał, ale trzeba zamknąć ten rozdział i postarać się o ziemskie rodzeństwo dla aniołków. A przeciez tego chcesz najbardziej?
Ściskam całuję i przytulam. Ale jutro zadzwoń
Agonia, jak już się przygotowujesz to idź na żywioł, najwyżej następnym razem (przed staraniami o rodzeństwo) zrobisz ta histero
Ej no strzaskana była jak asfalt, to raczej musi, że po urlopie (a na urlopie była do niedzieli
) Chyba niezbyt mądrze byłoby se zabiegi trzaskac na świeżą opaleniznę
Iskra kiedy porodówka Twoja??
Tia, tą pappę to chyba można sobie dla podniesiania adrenaliny robić. Naszej Zylwii wyszlo jakieś mega ryzyko w pappie, a potem robili nifty i Lenka jest okazem zdrowia
Ale i bez refundacji luteina powinna kosztowac nie więcej niż 50-70zł. Jakby coś to ja też mam opakowanie i kilka tabl. Jak trzeba to piszcie dziewczyny ogłoszenie parafialne i się zrobi zbiórkę
@Ozis @lama70 wyniki kijowe, ale jeszcze ze 2-4dni bym poczekała z odstawieniem leków.
Na pozamaciczne mi to raczej nie wygląda, moja pierwsza ciąża w 6dt dała wynik 10,71, a w 9dt było 12.01. Potem na szczęście już tylko spadała i @ przyszła szybko po odstawieniu leków. Trzymajcie się kobitki.
Biedroneczko jak to co masz? Zdrowiutkie bejbolki, w to trzeba wierzyć. :*
Będziesz!! Pomyśl, że to landrynka była
To może warto zapytać lekarza o sasmolinę? Dziewczyny tu bardzo zachwalały
Pięknie, plan jest, gonapeptyl w toku, będzie sie działo!!
Może jednak jest coś, co ci sie w niej niebardzo podoba? Masz teraz jedyna i niepowtarzalną okazję
Nie cieszymy się, ale czekamy na tel z wieeeeeeeeeelką nadzieją. Szkoda, że nie mogli transferować wczesniej. Jak jest kilka zarodków, to można hodować dłużej, ale przy jednym nie powinno się zwlekać...
JEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!
W robocie zajrzałam na sekundę, żeby sprawdzić jak sikacz a teraz to co widzę przeszło moje najśmielsze oczekiwania!!! SOOOOOOOOOL!!!!! Niech ten cud trwa!!! A ty ten progesteron teraz spożywaj w tych większych ilościach, nie możesz tak raz brać więcej teraz mniej, więc jak coś to dzwoń do kliniki po recepty i niech wysyłają
JES JES JES!!!!!
Kiedyś była tu dziewczyna, że 4 zarodki 3dniowe nie przeżyły rozmrażania lub nie rozwinęły się po rozmrożeniu (nie pamiętam). Przeżyła jedna jedyna ostatnia blastka.
Przykro czytac takie rzeczy, człowiek wie, ze tyle Kropków czeka i nagle okazuje się, że nic z tego. Będziecie zaczynać kolejną procedurę? Powodzenia :*
To jak? Kwiaty dla Pani Pasikonikowej z przeprosinami, ale jej mąż jest nam bardziej potrzebny?
Może jakiś seksowny Pan na uciechę pięknej Pani gratis?
Pięknie!!