Moj wiek tez presja...oojjjj wiem co czujesz - u mnie jeszcze prwsja czasu
(wiek moj) odsapnij troszku - i walczymy za chwilkę dalej forumowa koleżanko !
reklama
lafantynka
Fanka BB :)
No jakos o tym nie myśleliśmy...a mąż Cię do ubezpieczenia nie zgłosił? to by wystarczyło albo z biura pracy ubezpieczenie - po co masz dwudziestokrotnie przepłącać
Chętnie kupię LuteinęDziewczęta, po udanym in vitro zostało mi trochę leków. Jeśli któraś z Was jest chętna to mam:
Neoparin 0,4ml - 2 opakowania (20szt. + 3szt), ważne do 01/2021- 50zł za całość
Oddam za darmo, tylko za koszty przesyłki:
Encorton 5mg- 1 opakowanie (20szt)- ważne do 04/2020
Luteina 100mg- 2 opakowania (60szt)- ważna do 08/2020
Estrofem 2mg- 2 opakowania (56szt)- ważne do 08/2020
Gluckophage 500mg- niecałe opakowanie (45szt)- ważne do 01/2021
Wszystko przechowywane w dobrych warunkach.
annemarie
Bedziesz wariacieDziewczynki mam pytanie - luteine mam po 2 tabletki 3 razy dziennie. Coś mi się popierniczylo i rano wielam 2 szt. ale popołudniu wzięłam 3 zamiast 2 - pinda ze mnie
@dżoasia @annemarie @gosia321 @Never give up - Będę żyła ????
A nie mozna tego jeszcze jakos dodatkowo sprawdzic?w badaniach prenatalnych masz tylko ryzyko nigdy nie ma 100% pewności masz wynik np: 1:1000 co oznacza, że jedna na 1000 kobiet z takim wynikiem jednak rodzi dziecko z zespołem downa mało ale jednak
Never give up
Dziękuję każdej z Was za kciuki [emoji173]
My po wizycie- droga długa ale owocna ;-)
Plan działania został spisany.
Leczenie immunosupresyjne, wdrażamy po uzyskaniu zarodków...
W zaleceniach mam equoral, azatriopryna, encorton 5mg, później zwiększamy dawkę do 10mg, intralipid 20% 100ml w 400ml 0,9%, acard i heparyna
Więc teraz nic innego mi nie pozostaje jak modlić się o dobre zarodki
A więc @Kurcia poczekam na Ciebie [emoji4][emoji173]
My po wizycie- droga długa ale owocna ;-)
Plan działania został spisany.
Leczenie immunosupresyjne, wdrażamy po uzyskaniu zarodków...
W zaleceniach mam equoral, azatriopryna, encorton 5mg, później zwiększamy dawkę do 10mg, intralipid 20% 100ml w 400ml 0,9%, acard i heparyna
Więc teraz nic innego mi nie pozostaje jak modlić się o dobre zarodki
A więc @Kurcia poczekam na Ciebie [emoji4][emoji173]
anetka303
O masakra....mam jedno opakowanie luteiny 100. Chcesz? Może wysłać Ci ale w przyszłym tygodniu, no chyba że wcześniej jakoś dam radę zajść na pocztę. Jak chcesz to napisz do mnie privBo ja bez refundacji
gosia321
Bedziesz dobrze ze dowcipnych nie wzielas do ustnie ale i tak bys zylaBedziesz wariacie
Never give up
Jasne, że będziesz żyła nasza Gwiazdeczko ;-)Bedziesz wariacie
@Agniecha1508 progesteronu zawsze więcej jak za mało
reklama
lafantynka
FKufa kiedy kiedy a juz chyba nie mam silki. Jeszcze tak nie mialam odkad walczymy. Obawiam sie ze jakas depresja sie przypaletowywuje..
jest to jakieś wyjście. Do porodu jeszcze daleko i wiadomo wszystko się może jeszcze zdążyć .. dużo koleżanek mówi : bierz cesarkę! Moja siostra rodziła siłami natury. Miała powikłania bo mały zaplątał się w pępowinę i tracił puls.. mowila ze strasznie to przeżyła.Ubezpieczenie sie przyda w razie czego. Wystarczy ze sie zarejestrujesz w up.
Porod w pryw.klinice to niezly koszt, ale bogatemu wszystko wolno[emoji4] jezeli nie chcesz naturalnego wystarczy wizyta u psychiatry on moze dac wskazanie do cc ze wzgledu na mega tuebo stres przed porodem
Podziel się: