reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moje oba co poroniłam chyba była chore. No po czemu by się inaczej zatrZymały.... ciekawe co teraz mam w brzuchu. Ale mam dzisiaj dzień przemyśleń masakra....
@Biedroneczka83 bo Ci przyjadę i nakopie - a ja do Ciebie daleko nie mam!
Masz zdrowe dzieci w brzuszku, które dadzą radę! Tylko trzeba mocne w nie wierzyć [emoji7][emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Serio? Dziekuje Ci bardzo!!
emoji8.png
Do mnie mozesz tez napisac ❤️

Link do: Powitanie - trochę informacji na mój temat

Link do Doroty,
piszcie co wam w glowkach siedzi❤️❤️❤️

bez sensu luteinę to powinni przepisać z refundacją normalnie kochana... mi też przepisywali i też w klinice szkoda że nie mówiłaś wcześniej to bym wydębiła recepty na więcej i Ci odsprzedała za grosze wrrr... teraz już niestety nie biorę więc i podstaw do recept nie ma :( chyba, że byś brała tą pod język to mam zapas w domu... bo przez pomyłkę wykupiłam
Dokladnie gdyby dala znac wczesniej to tez bym wziela recepte na pare opakowan a teraz to dupa bo wszystko odstawione

reklama
A nie mozna tego jeszcze jakos dodatkowo sprawdzic?
można trochę większą pewność dają testy z wolnego płodowego dna z krwi matki, ale nadal tylko szacunkową, pewność osiągniesz tylko amniopunkcją ale ta daje według różnych opracowań około 0,1 do 1% szans na poronienie, zaleca się ją w przypadku ryzyka większego od 1:300 do rozpatrzenia przy ryzyku większym od 1:600 decyzje podejmujesz wraz z genetykiem.

Do góry