reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I chetnie bym poszla tylko do osoby ktora specjalizuje sie w stratach, poronieniach bo chyba wyparlam me straty i cos czuje ze to wylazi. Ktoras moze taka polecic w Wawie?
Anett96 na forum jest nasza byla staraczka Dorota, mozesz do niej spokojnie napisac , zajmuje sie rowniez parami walczacymi o dziecko. Sama chyba dwa lata temu tutaj walczyla.Jesli sie nie mysle ma gabinet we Warszawie , albo jest w Klinice. Zaraz ja poszukam.

reklama
Gosiu a co to jest to ah i embrio glue ?
Mam wiele pytań do mojej doktorki i chciała bym żeby tym razem spróbować wszystkiego
Ah to naciecie otoczki zarodka zeby mogl sie latwiej wydostac
Embrio glue to dodatkowe podloze taki klej ktory mowia ze przykleja kropka do wysciuki macicy ale nie ma dowodow ze dziala ja jednak bralam wszystko

Dziś powtórzyłam betę.
3873 poprzednio było 810. Myślę że przyrost zwolnił a dodatkowo dziś na papierze odkryłam delikatny różowy śluz.
Dziś 21 dzień po transferze. Cholera chyba czas na USG a moja lekarka na urlopie.
Betę zrobiłam przy okazji TSH. Przez te plamienie tak spanikowałam że zadzwoniłam na IP pani potraktowała mnie jak wariatkę, stwierdziła że jak jest zagrożenie życia to mam przyjechać a jak nie to mam zostac w domu.

reklama
Do góry