Mieciu85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczęta,
@Sol , @Ozis trzymam kciuki za super wysoką betę. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Never give up pomyślnej wizyty u Paśnika. [emoji1] Napisz później, co Ci wujek powiedział. [emoji4]
@adansonia , @sunrisea, samych dobrych wieści na badaniach. Dajcie znać później, co słychać u maluchów, fotki również mile widziane. [emoji1] [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Chyba rozkręca się u mnie przeziębienie, katar się zaczyna i gardło mnie boli i ogólnie jestem rozbita. Szlag by to trafił. :/ W sobotę brałam ostatnią dawkę medrolu i to pewnie efekt odstawienia sterydu. Co można brać w ciąży, wiecie może?
Miłego dnia i samych pozytywnych wiadomości. :*
Justin moze na poczatek zarzuc sobie jakies naturalne rzeczy, mleko z miodem i czosnkie albo wycisnij sok z 2/3 cytryn i to wypij, ja zawsze robie sobie kanapki z czosnkiem, lepiej sie do nikogo nie zblizaj wtedy . Aaa i jeszcze jedna mixtura krora mi ktos ostatnio polecil a zadzialala super, gotujesz 2 cebule pokrojone w plastry az zmiekna, mozna do tego czosnek dorzucic, mozesz dosolic i dopieprzyc do smaku zeby bylo bardziej jadalne i taki bulion jal najcieplejszy mozesz zjedz i pod koldre, mnie zawsze na drugi dzien pomaga i zawsze jak nowo narodzona.