reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
miał być na 5 dobę by zobaczyć czy przeżyją ostatnio wszystkie padły w 4 dobie. Ehh chyba zmiana kliniki nie wyszła mi na dobre , napewno psychicznie.
@Agniecha1508 u mnie była podobna sytuacja: 9 pobranych, 5 się zaplodnilo, 1 podali w 5 dobie- 4AA, a reszta padła. Co ja się spłaty, że z tej jednej to na pewno nic nie będzie i kończę teraz właśnie 22 tc z tego jedynaka:). Mało tego beta mi zwolniła 10-13 dpt miałam prawie te same wartości:120,180, 150, a potem ruszyło z kopyta tak, że jestem już po połowie, więc głowa do góry!!!

Spokojnie kochana,
Masz wynik bardzo ladnego progesteronu , w ktory panie z labo wrzucily normy z menopauzy ( nie wiem po jakiego uja , namieszaly) i Bete z ktora bym zaczekala ze 3 dni zanim kolejna tutaj zawalu dostaniesz❤️❤️❤️Nie masz ani menopauzy , ani pre ani post;) Zeby to stwierdzic musisz zrobic badanie hormonow pomiedzy 3 a 6 dniem cyklu.
O matko hehehehe dziękuję za odpowiedź masz rację za bardzo się nakręca ale i tak się ucieszyła z bety zawsze była zerowa to taka miła odmiana. A nie mogę znowu jutro sprawdzić 7 dpt? :) jutro jadę sama na wycieczkę do cz to how wyjadę na Jasną Górę trochę ssie spróbuję wyciszyć...

Oczekiwanie, kochana! Co u Was? Jak Syneczek? Jak się czujesz?

Dziekuje za pamiec :). Poczatki nie byly latwe, ale juz sie poznalismy i docieramy. Nie zapeszajac Synek całkiem grzeczny a i ja po cc szybko doszlam do siebie.Mam nawet troche czasu wiec jestem w stanie podczytywac forum i mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie bedziecie mogly cieszyc sie takim Cudem jaki mi sie trafił :)

Spokojnie kochana,
Masz wynik bardzo ladnego progesteronu , w ktory panie z labo wrzucily normy z menopauzy ( nie wiem po jakiego uja , namieszaly) i Bete z ktora bym zaczekala ze 3 dni zanim kolejna tutaj zawalu dostaniesz❤️❤️❤️Nie masz ani menopauzy , ani pre ani post;) Zeby to stwierdzic musisz zrobic badanie hormonow pomiedzy 3 a 6 dniem cyklu.

Annemarie jakie badania trzeba zrobić aby mieć taki wykres menopauzalny?
Nigdy tego wcześniej nie widziałam a ze względu na moje AMH i bardzo skąpe okresy chciałabym takie zrobić.Planuje wlaśnie iść na badania 3 dc jak tylko nadejdzie @

Annemarie jakie badania trzeba zrobić aby mieć taki wykres menopauzalny?
Nigdy tego wcześniej nie widziałam a ze względu na moje AMH i bardzo skąpe okresy chciałabym takie zrobić.Planuje wlaśnie iść na badania 3 dc jak tylko nadejdzie @
Stezenie FSH, LH, Progesteron i Estradiol,profil lipidowy i glukoze we krwi. Ale zanim zaczniesz szalec polecam ci testy sikane na menopauze. Tanio i bez krwawo. Do poki ma regularne miesiaczki a nie czesto i skapo , nie zawracalabym sobie glowy❤️

O matko hehehehe dziękuję za odpowiedź masz rację za bardzo się nakręca ale i tak się ucieszyła z bety zawsze była zerowa to taka miła odmiana. A nie mogę znowu jutro sprawdzić 7 dpt? :) jutro jadę sama na wycieczkę do cz to how wyjadę na Jasną Górę trochę ssie spróbuję wyciszyć...
Nie , nie mozesz:):):) ja bym was do kaloryfera przywiazala zebyscie na te bety tak nie lataly:pA serio to oczywiscie ze mozesz, tylko po co z takiej wczesnej Bety babka zawsze na dwoje wrozyla.Ciagle nie bedziesz miala pewności.Lubisz horrory to rob:)

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jakie macie skutki/objawy endometriozy. Ten temat nie daje mi spokoju ostatnio. W sumie żaden lekarz mi nie wspomniał nawet słówkiem, że powinnam się tym zająć. Ale jak tak się zaczęłam wczytywać w różne stronki, to oczywiście wszystkie objawy do mnie pasują ;) Nie wiem czy lekarze są pewni, że tego cholerstwa nie mam, czy po prostu nikt nie wpadł na to żeby mnie wysłać na laparoskopię. A ja mam bóle miesiączkowe, tyłozgięcie macicy, bakterie w kanale szyjki macicy... I już sama nie wiem. Na laparoskopię też mi się nie uśmiecha, bo czytałam, że taki zabieg nie jest bez wpływu na zdrowie. Co was skłoniło, żeby szukać u siebie endomendo?

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jakie macie skutki/objawy endometriozy. Ten temat nie daje mi spokoju ostatnio. W sumie żaden lekarz mi nie wspomniał nawet słówkiem, że powinnam się tym zająć. Ale jak tak się zaczęłam wczytywać w różne stronki, to oczywiście wszystkie objawy do mnie pasują ;) Nie wiem czy lekarze są pewni, że tego cholerstwa nie mam, czy po prostu nikt nie wpadł na to żeby mnie wysłać na laparoskopię. A ja mam bóle miesiączkowe, tyłozgięcie macicy, bakterie w kanale szyjki macicy... I już sama nie wiem. Na laparoskopię też mi się nie uśmiecha, bo czytałam, że taki zabieg nie jest bez wpływu na zdrowie. Co was skłoniło, żeby szukać u siebie endomendo?
Polroczny bol w lewym boku i biodrze mimo prawidłowych obrazow usg.
Nadreaktywny pecherz (bieganie siku co 3 minuty).
Rozne problemy jelitowe.

reklama
Dziewczyny Pomocy co jeszcze mam zrobić Doktor już sama nie wie pierwszy raz w 5 transferze beta drgnęła. Czy dawka Encortu nie była za mała 10mg? Intralipid podany 7 dni przed crio. W dniu transferu Atosiban Intralipis ...
Nie wiem dr proponuje screting czy to pomoże?
Naprawdę jestem aż tak beznadziejnym przypadkiem ...

A propo wróżki byłam w styczniu miało byc pięknie udany crio od maja do września narodziny po nowym roku i co dupa drugi crio jeden w maju teraz drugi i nie mam a miała być córka potem syn,
Czy wierzę sama już nie wiem ,,,,

Do góry