lafantynka
Fanka BB :)
Ja miałam 20 na pocztku, teraz zeszłam na 10Czyli może była za mala dawka Encortu 10mg? Mo ze trzeba spróbować z 20mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 20 na pocztku, teraz zeszłam na 10Czyli może była za mala dawka Encortu 10mg? Mo ze trzeba spróbować z 20mg
17%A jakie masz NK?
Ja jak wróciłam po transferze do domu to chwile się pokręciłam i położyłam się spac ( chyba zasługa relanium - zawsze mi się dobrze po tym spi) no i już w zasadzie łóżko do końca dnia. A później przez 14 dni do bety żyłam normalnie, robiłam wszystko ale znajdowałam czas na wylegiwanie się na kanapie przez 2-3 godziny dziennie. Nie dźwigałam wiadomo. I nie przemeczalam się. Nawet byłam u fryzjera na farbowaniu wlosow. Robiłam wszystko ale z głowa.Relanium to jednak fajna rzecz. Jestem taka spokojna, nie to ze nie stresuje sie lub nie mysle, ale czuje sie taka troche bardziej odprezona.
Powiedzcir, dzien transferu, polecacie lezec/siedziec? Kolejne dni troche chodzic czy dalej lezec/siedziec? Czytalam, ze pisalyscie, lepiej sie poruszac bo macica nie lubi byc niedokrwiona. Wiec podpytuje o pierwsze godziny/dni po transferze
Ja miałam podobnie i przed crio dostałam 20 mg. Też nie pomogło, choć NK ładnie spadły. A ta dawka, jak już pisałam wcześniej, była dla mnie zabójcza. Ze skutkami ubocznymi zmagam się do dziś.
Jakie masz skutki ?Ja miałam podobnie i przed crio dostałam 20 mg. Też nie pomogło, choć NK ładnie spadły. A ta dawka, jak już pisałam wcześniej, była dla mnie zabójcza. Ze skutkami ubocznymi zmagam się do dziś.
A może to po prostu nie był ten zarodek. Beta drgnęła, zarodek otarł się o śluzówkę, może teraz wystarczy że trafisz na właściwy zarodek. Spróbuj jeszcze raz. Nie poddawaj się. Napisz do wujka on na pewno Ci doradzi co mozna zrobić. Cos się zadziało i to już daje nadzieję.I słowa Doktor na dziś z takiej bety ciąży raczej nie będzie chyba że pozamaciczna
Komórki natural killersDziewczyny a co to jest to NK??
A oki, dziekiKomórki natural killers
1.5 roku temu mialam laparoskopie.Dziękuję Kurciu. To mi dałaś do myślenia Miałam epizod z biodrem kilka dobrych miesięcy, ale po rehabilitacji przeszło. Też nie wiadomo co to było. Z jelitami też mam problemy, przede wszystkim wieczne wzdęcia. A powiedz kochana czy Ty to leczysz farmakologicznie jakoś? Czy tylko laparoskopowo masz usuwane ogniska choroby?