reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny Pomocy co jeszcze mam zrobić Doktor już sama nie wie pierwszy raz w 5 transferze beta drgnęła. Czy dawka Encortu nie była za mała 10mg? Intralipid podany 7 dni przed crio. W dniu transferu Atosiban Intralipis ...
Nie wiem dr proponuje screting czy to pomoże?
Naprawdę jestem aż tak beznadziejnym przypadkiem ...

A propo wróżki byłam w styczniu miało byc pięknie udany crio od maja do września narodziny po nowym roku i co dupa drugi crio jeden w maju teraz drugi i nie mam a miała być córka potem syn,
Czy wierzę sama już nie wiem ,,,,

I słowa Doktor na dziś z takiej bety ciąży raczej nie będzie chyba że pozamaciczna

reklama
Dziewczyny ogarnęłam weekend-lekko nie było ;)

@dżoasia informuj i oddychaj głęboko!

@Agniecha1508 bardzo współczuje tych nerwów ale jest Jeden i walczy zatem trzymam kciuki!
Mnie też przy dwóch procedurach zostawał tylko jeden..
Mimo ,że jestem młodsza o kilka lat u mnie AMH 1,3.Znam to zrezygnowanie dlatego ściskam mocno.

@Biedroneczka83 niech kropki robią to co do nich należy :)

@Olk@24 Siostrze to bym nakopała do doopy za taki tekst!
Nie mów jej o swojej sytuacji skoro nie ma za grosz empatii.

@natasza_intro może to marne pocieszenie ale jest jeszcze mrozaczek,ja przy dwóch procedurach nie doczekałam się żadnego.

@Sol mimo wszystko trzymam kciuki za cud

@encka86 oby samych takich widoków!Gratulacje i niech córa zdrowo rośnie :)

@Niezapominajka2018 dużo siły do dalszej walki!!Będzie dobrze!

@lafatynka cudownie!!!!!!!!!!!

@JoannaRak jak samopoczucie?

@Mieciu85 cudownie,niech Szkrab rośnie!!

@Ozis wymarzonej bety choć wcześnie zadziałałaś więc gdyby coś nie wyszło powtórz 9pt.

@lama70 ściskam mocno!

Tym które pominęłam dużo siły do walki i samych radości betującym i ciężarówkom ;)

Jaka pamięć Einstein!!!!!! [emoji3][emoji3][emoji3]

Polroczny bol w lewym boku i biodrze mimo prawidłowych obrazow usg.
Nadreaktywny pecherz (bieganie siku co 3 minuty).
Rozne problemy jelitowe.
Dziękuję Kurciu. To mi dałaś do myślenia;) Miałam epizod z biodrem kilka dobrych miesięcy, ale po rehabilitacji przeszło. Też nie wiadomo co to było. Z jelitami też mam problemy, przede wszystkim wieczne wzdęcia. A powiedz kochana czy Ty to leczysz farmakologicznie jakoś? Czy tylko laparoskopowo masz usuwane ogniska choroby?

reklama
Relanium to jednak fajna rzecz. Jestem taka spokojna, nie to ze nie stresuje sie lub nie mysle, ale czuje sie taka troche bardziej odprezona.

Powiedzcie, dzien transferu, polecacie lezec/siedziec? Kolejne dni troche chodzic czy dalej lezec/siedziec? Czytalam, ze pisalyscie, lepiej sie poruszac bo macica nie lubi byc niedokrwiona. Wiec podpytuje o pierwsze godziny/dni po transferze :)

Ostatnia edycja:
Do góry