reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To zalezy naprawde od organizmu. Ale jeszcze raczej tez od rodzaju lekow. U mnie dlugi byl spoko, leki mialam mieszane, czyli fsh+lh (mensinorm), do tego dodatkowe fsh (ovaleap). Na krotkim poczatkowo fsh+lh (menopur), a jajca wystrzelily dopiero po dolozeniu wiekszej dawki fsh, czyli po gonalu. Z tym, ze to chyba byla za duza dawka bo jaja wystrzelily, ale byly pustaki. Teraz mam zamiar dokladnie kontrolowac wyniki;) ale chyba i lekarce moge raczej ufac bo ostatnio jak popatrzyla na dawki to sie zlapala za glowe, jak zobaczyla ze mialam takie duze. Zobaczymy co dzis bedzie mowic, trzymcie kciuki bo mnie zaczyna stresik lapac ;)
Trzymam kciuki! Za same dobre wieści!!:-) :)

reklama
Dziewczyny ogarnęłam weekend-lekko nie było ;)

@dżoasia informuj i oddychaj głęboko!

@Agniecha1508 bardzo współczuje tych nerwów ale jest Jeden i walczy zatem trzymam kciuki!
Mnie też przy dwóch procedurach zostawał tylko jeden..
Mimo ,że jestem młodsza o kilka lat u mnie AMH 1,3.Znam to zrezygnowanie dlatego ściskam mocno.

@Biedroneczka83 niech kropki robią to co do nich należy :)

@Olk@24 Siostrze to bym nakopała do doopy za taki tekst!
Nie mów jej o swojej sytuacji skoro nie ma za grosz empatii.

@natasza_intro może to marne pocieszenie ale jest jeszcze mrozaczek,ja przy dwóch procedurach nie doczekałam się żadnego.

@Sol mimo wszystko trzymam kciuki za cud

@encka86 oby samych takich widoków!Gratulacje i niech córa zdrowo rośnie :)

@Niezapominajka2018 dużo siły do dalszej walki!!Będzie dobrze!

@lafatynka cudownie!!!!!!!!!!!

@JoannaRak jak samopoczucie?

@Mieciu85 cudownie,niech Szkrab rośnie!!

@Ozis wymarzonej bety choć wcześnie zadziałałaś więc gdyby coś nie wyszło powtórz 9pt.

@lama70 ściskam mocno!

Tym które pominęłam dużo siły do walki i samych radości betującym i ciężarówkom ;)

oznacza moment calkowitego wygasania czynnosci hormonalnych jajników, ale co to z Beta ma wspolnego?
no właśnie nie wiem w takich parametrach się mieszcze, ja się zupełnie nie znam :( już takie nerwy dzisiaj miałam. Czyli co jutro mam powtórzyć?

Załączniki

• 15353781329645255917925607080704.jpg
    15353781329645255917925607080704.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 107
@Agniecha1508 Co za qurestwo.... Moze tak jak dziewczyny mowily, trzymac je krocej w lab i szybciej transferowac? Mam nadzieje, ze lekarz znajdzie na was sposob, bo amh faktycznie spoko.

@lama70 Trzymam kciuki, aby to wkoncu sie rozkrecilo. Faktycznie troche slabo jak na 5 blastke :(

no właśnie nie wiem w takich parametrach się mieszcze, ja się zupełnie nie znam :( już takie nerwy dzisiaj miałam. Czyli co jutro mam powtórzyć?
Spokojnie kochana,
Masz wynik bardzo ladnego progesteronu , w ktory panie z labo wrzucily normy z menopauzy ( nie wiem po jakiego uja , namieszaly) i Bete z ktora bym zaczekala ze 3 dni zanim kolejna tutaj zawalu dostaniesz❤️❤️❤️Nie masz ani menopauzy , ani pre ani post;) Zeby to stwierdzic musisz zrobic badanie hormonow pomiedzy 3 a 6 dniem cyklu.

reklama
Hej. No więc dodzwoniłam sie ... i żałuję. Z 9 zaplodniło się 5 ale do dziś przeżył tylko 1 - i walczy . ale Pani embriolog nie kazała się nastawiać mocno -bo kiepsko mu idzie - eehhhhh. No cóż trzeba pomyśleć o KD lub AZ - wyć mi się chcę - quwa ale - nie mogę bo siedzę w pracy

Kochana tak mi przykro. Ale moze Twoja Agniecha-Junior bedzie taka waleczna jak moj kurczak. Nikt mu szans nie dawal a ruszyl.

@Biedroneczka83 kochana mocne mocne moooocne kciuki za Biedronki!!!!

@dżoasia dawaj znac co i jak!

Do góry