reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciukasy
@Biedroneczka83, @Felia za wygryzanie się kropeczków niech zostaną z Wami na zawsze :)
@lafantynka za serduszko i najpiękniejszy cud Twojego świata

@JoannaRak jak się czujesz kochana?

@Sol jak się czujesz? Testowałaś? Czekamy na info, że wszystko w porządku pomimo wczorajszych przygód

@Agniecha1508 nie czekaj atakuj klinikę od rana niech tu dają znać szybko co i jak!

Wszystkim innym życzę miłego dnia :) samych dobrych wiadomości dziewczyny :) niech Wam słoneczko świeci :-)

Matko to ja mam jakieś szczęście do samolotów, w klinice to już cacuszko było samolot w oddzielnym pomieszczeniu za drzwiami, z toaletą, z bidetem, żeby się rozebrać kultularnie :)
W invimedzie tez tak miałam . Rewelacja drzwi zamknięte jedne i drugie ... można się na spokojnie było przygotować . W invikcie gdzie jestwm teraz, jest kibelek z bidetem - 2 w 1 nie za bardzo mi się to podoba bo hałasuje jak nie wiem . No ,ale najważniejsze ze w ogóle jest

Przepraszam was Dziewczyny ale jestem tak spanikowana i zagubiona że nawet z forum się wyłączyłam. Nadal czekam, bety dzielnie nie powtarzam. USG za ponad tydzień. W czwartek wybieram się do endokrynologa bo mam niedoczynność tarczycy więc trzeba zadbać o TSH.
@Sol kochana trzymaj się, tak jak dziewczyny piszą leż zażywaj leki.
@Biedroneczka83 szybkiego i owocnego transferu z betą do nieba
@Agniecha1508 zadzwoń do kliniki, tak raczej po 10. Rano z reguły robią przegląd zarodków. Chyba że masz automatyczny monitoring. Swoją drogą jak można tak olewać pacjenta, sami powinni dzwonić w drugiej dobie co z zarodkami.
@Felia udanego transferu.
Wszystkim miłego dnia kochane.

Mam pytanie Gosiu
Możesz napisać jakie miałaś zalecenia po transferze ? Agolutin miałaś od 1dpt?
Jutro mam zrobić betę i progesteron to będzie 9dpt narazie boli mnie kręgosłup i czasami brzuch jak na okres. Innych objawów brak ... Tak sie boje żeby beta ruszyła.
Agolutin i prolutex mam od 6dpt.
Prolutex mialam od dnia transferu a pozniej zmieniony na agolutin cala amp

Dziękuję Wam wszystkie kochane ale u mnie tym razem zonu wyszła porażka...
Krwawic przestałam już nic nie ma ale przed chwilka zrobiłam test i pokazal mi ciąże ale 1-2 tyg... Wczoraj to było 2-3... Beta spada niestety.
Smutno mi ale dam radę. Nie płodność nauczyła mnie tyle pokory ... Widocznie tak miało być.
Nie wiem czy będę dalej walczyć. Poczekam na męża i pogadamy i pomyślę...

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję :*

Trzymam kciuki za przeloty kropków do bazy. Pozytywne i rosnące oczywiście bety, pięknie bijące serca, prenatalne bez żadnych znaków zapytania no i same szczęśliwe rozwiązania.

reklama
W invimedzie tez tak miałam . Rewelacja drzwi zamknięte jedne i drugie ... można się na spokojnie było przygotować . W invikcie gdzie jestwm teraz, jest kibelek z bidetem - 2 w 1 nie za bardzo mi się to podoba bo hałasuje jak nie wiem . No ,ale najważniejsze ze w ogóle jest
Ja swojego męża wypraszam z badania USG. Nie wyobrażam sobie aby na mnie patrzył w tym momencie. Sporo dziewczyn też tak robi. Po USG mąż wraca do gabinetu i tyle.

Do góry